Twitlenmiştir büyük ihtimal ondan açılır açılmaz 44 kişi vardıraga bu bişey değil dün tanıtım çıktı ya o anda 44 kişi vardı konudatabi bu fragman ilk çıktığında kaç kişi vardı bilemiyorum muhtemelen ona yakın bişeydir
Twitlenmiştir büyük ihtimal ondan açılır açılmaz 44 kişi vardıraga bu bişey değil dün tanıtım çıktı ya o anda 44 kişi vardı konudatabi bu fragman ilk çıktığında kaç kişi vardı bilemiyorum muhtemelen ona yakın bişeydir
aga bizm perşembe beyaz karanfil den başka hangi rakiplerimiz var karşımızdavadi inanılmaz bi atak yapacak belli Necati Şaşmaz tarih yazacak tarih
reytingler tavanı delip geçecektir
senaryo on numara isimle tamam
yönetmen en kralları bizde
oyuncular tek tek geliyor o da tamam
kanal tamam
Polat Alemdar da hazır şov başlasın
evet aga dün epey önceden duyuru yapıldı bunda ise aniden gelişti normalde 22:45 de yayınlanacaktı kanal d yanlışlıkla paylaştı sonra kaldırdı tabi ama iş işten geçti 🙂Twitlenmiştir büyük ihtimal ondan açılır açılmaz 44 kişi vardır.Şimdi bu konu twitlense aynı rakam olur yine
kim yapıyo onu @OzaN mıTwitlenmiştir büyük ihtimal ondan açılır açılmaz 44 kişi vardır.Şimdi bu konu twitlense aynı rakam olur yine
Abi özel mesajlara bakFragman enfesto menfesto bu sene ezingo mezingo yaparız çok net))))))))
aga yazdığım gibi kanal d yanlışlıkla paylaştı ama sonra kaldırdı normalde 22:45 de yayınlanması planlanıyorduBenim merak ettiyim fragman nerde yayinlandi, nerde gördünüz? Herhalde ilk önce @Polat Şaşmaz paylasti.. Yazete daha yeni verdi fragmani.. Kanal D'de de yoktu.
ben rakip göremiyorum ortadaaga bizm perşembe beyaz karanfil den başka hangi rakiplerimiz var karşımızda
aga onlarda heycan yapmış fragmanı görünce heraldeaga yazdığım gibi kanal d yanlışlıkla paylaştı ama sonra kaldırdı normalde 22:45 de yayınlanması planlanıyordu
ben de göremedim de ondan sorduydum sana 😀ben rakip göremiyorum ortada
evet aga dün epey önceden duyuru yapıldı bunda ise aniden gelişti normalde 22:45 de yayınlanacaktı kanal d yanlışlıkla paylaştı sonra kaldırdı tabi ama iş işten geçti 🙂
@-KADİR- hacı ondan bahsetmedim bu forum twitlenmiştir demek istedimkim yapıyo onu @OzaN mı
işte abi duymak istediğimizi duyduk sen de beğendiysen @Maskeli Fedai elemliside beğendi 😀 bu iş olacak gibi aman nazara gelmeyelimFragman enfesto menfesto bu sene ezingo mezingo yaparız çok net))))))))
cidden ya ben de dedim bunlar ne yapıyorlar doğru sylüyon demek ki adamlar izleyince gaza geldiler kısa süreli bi bilinç kaybı meydana geldi herhaldeben rakip göremiyorum ortada
aga onlarda heycan yapmış fragmanı görünce heralde
Fragman enfesto menfesto bu sene ezingo mezingo yaparız çok net))))))))
beklenen kritik soruyu sen sormuş oldun 🙂Duymak istenileni mi söyledin yoksa gerçekten düşüncen bu yönden mi? 🙂 yada şöyle söyliyim fragman beklentini karşıladı mı? Genel Sohbet konusunda ne de olsa hepimiz birklikte yüzlerce yazi yazdık. 🙂
Taptalk 2
abi sen telefondan yazıyon demi, öyleyse ben senş fazla zormayayım senle daha çok konuşuruz 🙂Duymak istenileni mi söyledin yoksa gerçekten düşüncen bu yönden mi? 🙂 yada şöyle söyliyim fragman beklentini karşıladı mı? Genel Sohbet konusunda ne de olsa hepimiz birklikte yüzlerce yazi yazdık. 🙂
Taptalk 2
Ben orada gönderme yaptım ama anlamamışsın))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?