Kurtlar Vadisi Pusu - 230.Bölüm Fragmanı / Yeni Sezon

insanın tüyleri diken diken oluyor ya o nasıl bi şaha kalkış yemin ediyom o ayrılanlar kafalarını duvarlara vuracak ah ah diyecekler ama iş işten geçti :D

Necati Şaşmaz oyunculuk dersi veriyor harika ya aksiyonun tartışmasız kralı coşturacak yine milleti gel perşembe gel gel gel
Bu bölüm yüz kez izlenir :D

kadir sende çok temkinlisin be aga görmüyon mu fragmanları :D

İlk bölüm bence maksimum 14-15 alır. Fazla beklemeyin. Maç da var. Maksimum diyorum çünkü daha düşük de olabilir. Sonradan yükselir. :D

bakın 21.15 21.30 gibi başlarsa süper bi reyting alırız emin olun
maç bitince ordakilerin %90 ı vadiye akacak yeter ki geç başlasın

İlk bölüm Total 15 Ab 14 sence tahmin tutar mı :A
bence tutmaz aga ben hiçbi tahmin yapamıyorum aslında sıçrayışımız ne kadar olacak kestiremiyorum maçta var gerçekten kestiremiyorum

bence tutmaz aga ben hiçbi tahmin yapamıyorum aslında sıçrayışımız ne kadar olacak kestiremiyorum maçta var gerçekten kestiremiyorum
Aga fb maçalrını da dize getirdik biz yani fark atacaz maçlara hem 10.sezonda maçlara fark atıyorduk yine fark atarız rahat ol

Aga fb maçalrını da dize getirdik biz yani fark atacaz maçlara hem 10.sezonda maçlara fark atıyorduk yine fark atarız rahat ol
:D aga yeni kanal yeni sezon daha bişey belli değil ilk bölümden sonra zaten rahat mı oluruz sıkıntı mı olur anlarız maçlar

@Bully @Ahmad fragman nasıl değerli yorumlarınızı bekleriz :D

Kanal D bazı dizilerini son dönemde 21.15 gibi başlatıyordu, aklı varsa 21.30 gibi başlatır. Özeti uzarsa zaten kendisine fayda eder.

:D aga yeni kanal yeni sezon daha bişey belli değil ilk bölümden sonra zaten rahat mı oluruz sıkıntı mı olur anlarız maçlar

@Bully @Ahmad fragman nasıl değerli yorumlarınızı bekleriz :D
Aga Vadici değilim ama fragmanı 4-5 kez izlemişimdir herhalde anla artık. :D

Etkileyici bir fragman olmuş 10 üzerinden 10 veriyorum. :A İlk bölümün reytinglerini bekliyoruz maça rağmen uçar inşallah dizi. :D

Aga Vadici değilim ama fragmanı 4-5 kez izlemişimdir herhalde anla artık. :D

Etkileyici bir fragman olmuş 10 üzerinden 10 veriyorum. :A İlk bölümün reytinglerini bekliyoruz maça rağmen uçar inşallah dizi. :D
ee izle işte Allah Allah izlememek için daha neyi bekliyorsun daha ötesi yok! :D

aga evet dediğin gibi temknliyim biraz 😀 ben sezon genelinde de fazla bir artışı yaşayacağımızı pek düşünmüyorum sisteme güvenmiyorum çünkü

Forum İstatistikleri

Konular
176,451
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto