Kurtlar Vadisi Pusu 229. Bölüm(Sezon Finali) Yorumları

abi ben bu görüşe pek katılmıyorum içerde hain olduğunu hele bunun volkan olduğunu hiç zannetmiyorum imkansız yani
tahminim şamili kapıya attılar ya o an hepsş çıktı dıaşrı belki o zaman konulmuştur başka aklıma bişey gelmiyo
ayrıca neden gizli bi yerde patlatsınlar tam ortada herkesin öleceği şekilde gayet mantıklı yani bombanın yeri
volkan konusunda yorumum olamaz da o senin dediğin bence olmaz kgt arasına bir eleman koyma ihtimalleri çok yüksek bana çok mantıklı geldi zaten bombanın tam orta yerde ayan beyan konulma mevzuna girmek istemem tam anlamıyla saçmalık bak ben seni patlatacam 30 saniyen var ona göre gardını al demek gibi bişey tamam ortada biyere koy ama milletin göremiyeceği yere koy başka yer bulamadılar mı burada maksat abdüle zaman kazandırıp öldü mü ölmedi mi diye papatya falı açtırmak istemeleri ama zeka yoksunu onur tan o sahneyi öyle bir çekmiş ki abdülün ölümü kabak gibi ortada
o kadar acil plansız basit zekadan yoksun bir sezon finali çekmişler ki ne yaptıkları belli ne de yapmak istedikleri öyle salla pati lalettayin bir son bölüm çekelim de bi daha ki sezona bakarız gibi

O bomba çeşitli şekillerde o ofise girmiş ve herkesin gözünün önünde ofisin koridorunun ortasına yerleştirilmiş.Eğer o bomba gizli saklı bi şekilde içeri sokulsaydı ofisin içindede saklanmış gizli bi yerde patlatılırdı.Mübarek bomba kabak gibi ortada duruyor.Bombanın oraya sokulmasında içerden birilerinin yardım ettiğini düşünüyorum.Yani ortada bi hain var gibi duruyo.(Açıkcası tahminim Volkan yönünde ama ...)

Eğer içerde bi hain varsa o zaman Polat o ofise bu sene ilk geldiği günden beri tapınakçılar özelliklede üst yöneticiler (Mr.Key veya Yüce Majeste gibi) tarafından yaşadığı biliniyodu.O zaman neden bunca zamandır Cahit'in yaptıklarına izin veriliyodu veya neden buna karşı bi tedbir alınmadı ?

diğer forumdan alıntıdır çok dikkatimi çekti haksız da sayılmaz
Yeniden izledim bazı yerleri, ama hiç ipucu yok. Eylül'e kadar maantıklı mantıksız bu tip fikirler ortaya çıkacaktır.
Ama eğer Akif hain olsa çok süper olurdu. Tapınakçılar ihtiyarların bütün sıralrını öğrenirdi. İşte o zaman bayağı heyecanlı olurdu. Polat ihtiyarları yeniden kurtarma yoluna girerdi :D

Ben bu kadar amatör bir son sahne görmedim. Bomba Abdülhey'in elinde patladı, mantıken en azından bir kısmının parçalanması lazımdı ama adam tek parça halinde yere düştü. Ayrıca mekana hiçbir şey olmadı.
Tüyonun doğru çıktığını söyleyebiliriz artık, en azından odaya doğru atsaydı kurtulabilirdi. Meydan Cahit'e kalacak ben ona yanıyorum.

Sezon Finali az önce izledim.. gerekenler söylenmis, baska söze gerek yok. Bu sezonun kahramani Gökhan Kirdar'dir.. yüregine saglik gercekten.

Ayrica su Senaristlerin yaptiklarida cok ayip gercekten.. biz yillardir takib edelim, her konuda, herseyde destekcisi olalim, arkalarinda olalim.. onlar kavga etsinler ve ekibten ayrilsinlar.. Bu ayrilik, izleyiciye yapilan bir hakarettir.. dilegim insallah en kisa zamanda tekrardan bir araya gelirler.

Izleyicinin "artik eski tadi yok" dedigi dönemde, anlasilan Raci Sasmaz'in birakti dönemdir. Bahadir Özdener gibi Kurtlar Vadisi asigi, nasil Vadiden vazgecer anlamak mümkün degil. Pana Yazim Grubu basarili devam ediyor fakat Bahadir Özdener-Cüneyt Aysan kalitesinde diyalog yok artik.

Star TV'de yeni bir dizi yapiyorlarmis.. acikcasi hic sevinmedim. Büyük bir ihtimalle de tutmaz. Dilegim sadice, aralarinda olan "gereksiz" kavgayi bitirmeleri.. onlara bu ayrilik yakismadi.

Yeni sezon icin ciddi bir yenilik yapilmasi gerek. Ekib isi daha titiz ve ciddiye almasi lazim. Insallah yeni kanal ve yeni sezon herkez icin ugurlu gelir.

gerçekten bahadır abi diziyi neden bıraktı ben hala anlamış değilim bu adam kadar vadiyi savunan ve vadi aşığı biri daha yoktur ve hala da öyledir ama bu işin arkasında başka şeyler var bence

Eylül ayında Vadi 24 saat önce diye başlayacak bence. Yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim ABDÜLHEY ÖLMEDİ ! Yüzüne bant faian yapıştırırlqr aynı Polat gibi sonra da düzelir

Eylül ayında Vadi 24 saat önce diye başlayacak bence. Yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim ABDÜLHEY ÖLMEDİ ! Yüzüne bant faian yapıştırırlqr aynı Polat gibi sonra da düzelir
zor be onur tan dengesizi çok saçma bir çekim yapmış öyle bir bitirdi ki artık ölmese inandırıcılık sıfıra iner

bu bölümde ki sevindirici gelişmelerden biride erhan a kol nakili yapılması oldu, bunca sene sonra ancak akıl edebildiler diyorduk ama işin aslı erhan ı abdülhey in yerine sürmekmiş , artık erhan da polat ın yanında yer alıcaktır

hatırlarsan ilk abdülhey in diziden ayrılmak istediği haberleri çıktığında bir yorumda bulunmuşuk
evet aga sanırım sen söylemiştin yine yav öyle bi son oldu ki yani kurtulması imkansız ah ulan yönetmen ah ne kadar aptalca çekti o sahneyi ya 3 metre öteye atsaydı bari

evet aga sanırım sen söylemiştin yine yav öyle bi son oldu ki yani kurtulması imkansız ah ulan yönetmen ah ne kadar aptalca çekti o sahneyi ya 3 metre öteye atsaydı bari
onur tan bence saygısızlık yapmış son bölüm diye üstün körü çekmiş

onur tan diyince iyice sinirleniyorum aslında fena adam değildi işinde ciddi olduğu zaman epey iyi işler çıkarıyordu ama son hareketi bitirdi abdülhey in bombalı sahnesi bu kafar kötü çekilebiirdi

Yeniden izledim bazı yerleri, ama hiç ipucu yok. Eylül'e kadar maantıklı mantıksız bu tip fikirler ortaya çıkacaktır.
Ama eğer Akif hain olsa çok süper olurdu. Tapınakçılar ihtiyarların bütün sıralrını öğrenirdi. İşte o zaman bayağı heyecanlı olurdu. Polat ihtiyarları yeniden kurtarma yoluna girerdi :D
ihanet konusunda zaten ipucu olmaz gelecek sezonda büyük ihtimalle flashbacklerle o görüntüler çıkacak ortaya

Son düzenleme:
Beyler sezon finalinde bazı sahneler değiştirilmiş sultanahmet sahnesinin dışında, mesela fragmandaki bu sahne yoktu
10407697_1516554365234486_1816581042832075264_n.png