- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
volkan konusunda yorumum olamaz da o senin dediğin bence olmaz kgt arasına bir eleman koyma ihtimalleri çok yüksek bana çok mantıklı geldi zaten bombanın tam orta yerde ayan beyan konulma mevzuna girmek istemem tam anlamıyla saçmalık bak ben seni patlatacam 30 saniyen var ona göre gardını al demek gibi bişey tamam ortada biyere koy ama milletin göremiyeceği yere koy başka yer bulamadılar mı burada maksat abdüle zaman kazandırıp öldü mü ölmedi mi diye papatya falı açtırmak istemeleri ama zeka yoksunu onur tan o sahneyi öyle bir çekmiş ki abdülün ölümü kabak gibi ortadaabi ben bu görüşe pek katılmıyorum içerde hain olduğunu hele bunun volkan olduğunu hiç zannetmiyorum imkansız yani
tahminim şamili kapıya attılar ya o an hepsş çıktı dıaşrı belki o zaman konulmuştur başka aklıma bişey gelmiyo
ayrıca neden gizli bi yerde patlatsınlar tam ortada herkesin öleceği şekilde gayet mantıklı yani bombanın yeri
o kadar acil plansız basit zekadan yoksun bir sezon finali çekmişler ki ne yaptıkları belli ne de yapmak istedikleri öyle salla pati lalettayin bir son bölüm çekelim de bi daha ki sezona bakarız gibi