Kurtlar Vadisi Pusu 229. Bölüm(Sezon Finali) Yorumları

bölüm genel anlamıyla fiyaskoydu onur tan gider ayak iyice batirim demiş ve çapsız senerasitler çapsız hayal dünyasında bi yıldızı daha kaydırdı seneye ultra çaplı akifle devam etsinler yuh be...

bölüm genel anlamıyla fiyaskoydu onur tan gider ayak iyice batirim demiş ve çapsız senerasitler çapsız hayal dünyasında bi yıldızı daha kaydırdı seneye ultra çaplı akifle devam etsinler yuh be...
onur tan giderayak batırdı gitti bi daha yolu vadiye düşmez inşallah

Sezonun en iyi bölümü: 209.Bölüm

Abdülhey ölmemiştir İnşallah öyle diyelim öyle olsun kötü düşünmek istemiyorum ben
Yalnız aga bomba elinde patladı diyorsunuz, bomba elini bırak aynı odada patlasa yine adamı parçalara ayırır yani artık kesin olarak ölmüştür Abdülhey.

Eğer yeni sezonda ölmemiş olursa büyük saçmalık olur, akla mantığa uymaz.

Abdülhey öldü tüyolar doğru çıktı kendi istemiş ayrılmış büyük ihtimal panaya yazıklar olsun çıkmayacaktı abdül çıkmayacaktı

Vadi forumuda beğenmiş

Böyle rezalet bir bölüm olamaz
yav aga sürekli aynı şeyleri yazacağına bölümü analiz et tamam rezalet neyi rezalet bunları yazalım lütfen

abi bu iyi bi ders olsun pana dicemde daha adam kalmadı be cahit gitse bu kadar üzülmezdim
Cahit'e kim üzülür ki ya? Kimse onu diğerleri gibi özel görmedi. Ölünce tüh tüh der, iki dakika sonra unuturduk.

Tapatalk

Be ben artIk gelecekten de ümitli deilim maalesef hicbir ele§tirileri gözönüne almayan kendi bildigi sacmalIklarla ilerleyen bir üst grup var allah sonlarInI hayIr etsin

Analiz yeteneğim yok be aga sadece beğendim beğenmedim budur benim işim ama china abi anlatmak istediklerimi anlatıyor

abi bu iyi bi ders olsun pana dicemde daha adam kalmadı be cahit gitse bu kadar üzülmezdim
abdülhey bi başka be aga ölümü o kadar berbat oldu ki üzülemiyorum bile vallahi şok olmuş durumdayım

Analiz yeteneğim yok be aga sadece beğendim beğenmedim budur benim işim ama china abi anlatmak istediklerimi anlatıyor
var aga var yeteneklik bişey değil sadece değerlendirme kralını yaparsın hemde

Önce Memati şimdi Abdülhey, Vadi gelecek sezon ne yapacak çok merak ediyorum...

abdülhey bi başka be aga ölümü o kadar berbat oldu ki üzülemiyorum bile vallahi şok olmuş durumdayım

var aga var yeteneklik bişey değil sadece değerlendirme kralını yaparsın hemde
Sana şunu deyim Polat akid olacak diye son sahneye kadar heyecanlandım ama fos çıktı.Akifin sinir sinir tavırları bölümün içine etti.Cahitin tapınak sahnesinde ben bile anladım Majestenin orda olmadığını hatta abime de söyledim.Bence Cahitin hain olduklarını en başından beri biliyorlardı

O zaman her sayfaya iki kere aynı lafları ve başkalarının söylediği şeyleri yazıp durma.

Tapatalk
Sanane arkadaşım istedğimi yazarım

Senaristler Abdülheyin yerine Akifi sağ kolu yapacaklar galiba Polat'ın yazıklar olsun biz Akif'i ne yapalım yemin ediyorum ya Abdülheyin tırnağının kiri etmez

1.01 i dikkatli bakın polat memati ve abdülle konuşmaya gelirken cahit gidiyor bu adam abdülheyle aynı kefeye koyulabilir mi abdülhey bir kurtlar vadisi efsanesidir.
hee cahiti severim bende yeni yıldız adayı ama abdülhey ya abdül..

Diyecek çok sözüm var da, ulaşacak bi mecra yok maalesef.

Tapatalk