onur tan giderayak batırdı gitti bi daha yolu vadiye düşmez inşallahbölüm genel anlamıyla fiyaskoydu onur tan gider ayak iyice batirim demiş ve çapsız senerasitler çapsız hayal dünyasında bi yıldızı daha kaydırdı seneye ultra çaplı akifle devam etsinler yuh be...
Abdülhey öldü agaSezonun en iyi bölümü: 209.Bölüm
Abdülhey ölmemiştir İnşallah öyle diyelim öyle olsun kötü düşünmek istemiyorum ben
Yalnız aga bomba elinde patladı diyorsunuz, bomba elini bırak aynı odada patlasa yine adamı parçalara ayırır yani artık kesin olarak ölmüştür Abdülhey.Sezonun en iyi bölümü: 209.Bölüm
Abdülhey ölmemiştir İnşallah öyle diyelim öyle olsun kötü düşünmek istemiyorum ben
Vadi forumuda beğenmişo değilde çok beğenenler var bu beğenenler vadiye yeni başlamış sanırım
Böyle rezalet bir bölüm olamazbölüm genel anlamıyla fiyaskoydu onur tan gider ayak iyice batirim demiş ve çapsız senerasitler çapsız hayal dünyasında bi yıldızı daha kaydırdı seneye ultra çaplı akifle devam etsinler yuh be...
abi bu iyi bi ders olsun pana dicemde daha adam kalmadı be cahit gitse bu kadar üzülmezdimonur tan giderayak batırdı gitti bi daha yolu vadiye düşmez inşallah
Abdülhey öldü tüyolar doğru çıktı kendi istemiş ayrılmış büyük ihtimal panaya yazıklar olsun çıkmayacaktı abdül çıkmayacaktıYalnız aga bomba elinde patladı diyorsunuz, bomba elini bırak aynı odada patlasa yine adamı parçalara ayırır yani artık kesin olarak ölmüştür Abdülhey.
Eğer yeni sezonda ölmemiş olursa büyük saçmalık olur, akla mantığa uymaz.
yav aga sürekli aynı şeyleri yazacağına bölümü analiz et tamam rezalet neyi rezalet bunları yazalım lütfenVadi forumuda beğenmiş
Böyle rezalet bir bölüm olamaz
Cahit'e kim üzülür ki ya? Kimse onu diğerleri gibi özel görmedi. Ölünce tüh tüh der, iki dakika sonra unuturduk.abi bu iyi bi ders olsun pana dicemde daha adam kalmadı be cahit gitse bu kadar üzülmezdim
Analiz yeteneğim yok be aga sadece beğendim beğenmedim budur benim işim ama china abi anlatmak istediklerimi anlatıyorAbdülhey öldü tüyolar doğru çıktı kendi istemiş ayrılmış büyük ihtimal panaya yazıklar olsun çıkmayacaktı abdül çıkmayacaktı
yav aga sürekli aynı şeyleri yazacağına bölümü analiz et tamam rezalet neyi rezalet bunları yazalım lütfen
abdülhey bi başka be aga ölümü o kadar berbat oldu ki üzülemiyorum bile vallahi şok olmuş durumdayımabi bu iyi bi ders olsun pana dicemde daha adam kalmadı be cahit gitse bu kadar üzülmezdim
var aga var yeteneklik bişey değil sadece değerlendirme kralını yaparsın hemdeAnaliz yeteneğim yok be aga sadece beğendim beğenmedim budur benim işim ama china abi anlatmak istediklerimi anlatıyor
O zaman her sayfaya iki kere aynı lafları ve başkalarının söylediği şeyleri yazıp durma.Analiz yeteneğim yok be aga sadece beğendim beğenmedim budur benim işim ama china abi anlatmak istediklerimi anlatıyor
Önce Memati şimdi Abdülhey, Vadi gelecek sezon ne yapacak çok merak ediyorum...Abdülhey öldü tüyolar doğru çıktı kendi istemiş ayrılmış büyük ihtimal panaya yazıklar olsun çıkmayacaktı abdül çıkmayacaktı
yav aga sürekli aynı şeyleri yazacağına bölümü analiz et tamam rezalet neyi rezalet bunları yazalım lütfen
yav Allah aşkına koskoca abdülheyle cahit bir olabilir mi yapmayınCahit'e kim üzülür ki ya? Kimse onu diğerleri gibi özel görmedi. Ölünce tüh tüh der, iki dakika sonra unuturduk.
Tapatalk
bende merak ediyorum agaÖnce Memati şimdi Abdülhey, Vadi gelecek sezon ne yapacak çok merak ediyorum...
Sana şunu deyim Polat akid olacak diye son sahneye kadar heyecanlandım ama fos çıktı.Akifin sinir sinir tavırları bölümün içine etti.Cahitin tapınak sahnesinde ben bile anladım Majestenin orda olmadığını hatta abime de söyledim.Bence Cahitin hain olduklarını en başından beri biliyorlardıabdülhey bi başka be aga ölümü o kadar berbat oldu ki üzülemiyorum bile vallahi şok olmuş durumdayım
var aga var yeteneklik bişey değil sadece değerlendirme kralını yaparsın hemde
Sanane arkadaşım istedğimi yazarımO zaman her sayfaya iki kere aynı lafları ve başkalarının söylediği şeyleri yazıp durma.
Tapatalk