cahit herzaman saftı bence sadece busezonun başlarında braz zeki gibi gösterildi ama polatın ölmediğini anladıktan sonra o zeki karakteri yine kayboldu kısa birşeymişCahit o kadar safsa Mr.Key kafasına sıksın.
cahit herzaman saftı bence sadece busezonun başlarında braz zeki gibi gösterildi ama polatın ölmediğini anladıktan sonra o zeki karakteri yine kayboldu kısa birşeymişCahit o kadar safsa Mr.Key kafasına sıksın.
aga Abdülhey yanlışlıkla öldürülecek adam değil ölecekse çok efsane bi şekilde ölmeli böyle ölüm mü olurYahu düşman öldürse daha mı iyi,Cahit bilerek öldürmeyecek ki yanlışlıkla öldürür.
Hem Cahit'in öldüreceği kesin değil Mr.key öldürür Abdulheyi büyük bir ihtimal
Biz burda seçenekleri değerlendiriyoruz fikrimi söylemedim.
Çünkü emin değilim.
aga haftaya varya bu konuyu öyle bir coşturacam ki sınav zamanlarının acısını çıkaracam göreceksin1. ihtimal: Silah boş
2. Doludur,Key Ölür Cahit Ölür,Abdül kalır
3. Ve kesin olan; Haftaya kadar bekleyin.İşiniz ne!!..
Akşamdan beri ne yemek yiyebildim nede tuvalete çıkabildim ben kaçıyorum tek başıma 100 mesaj yazmışım.
İnatla üretildi denen araba hangisi?O oğul meselesinde bayağı ipucu verdiler. İnatla yerli araba üreten kimki, @china_shangai bilir belki. Oradan Vahap Kuzuzade'nin de kimliğini saptarız.
Koç ailesi kardeşim oda rahmi koç başbakanın koç ailesine durmadan yerli araba yapmaları in baskı kuruyor onlarda devamlı topu taça atıyor demek bugün anlaşıldığı gibi yapmamaları konusunda emir büyük yerdenmiş
Yerli arabayı üretme dedik, yine de üretti oğlun. Biz de onu manastıra kapattık tarzı bi şey demişti Martin.@XanTier koç ailesinin Mustafa ve Ali haricinde 1 tane daha çocuğu var ama kimse bilmez bu zamana kadar görüntülenmemiştir belki ona dem vuruyor olabilirler adını da söyleyeyim Ömer koç
İnatla üretildi denen araba hangisi?
O diyaloğu hatırlayamadım tekrardan seyreder yazarım sana
Ben daha internette tek parça bulamadım sen nereden buldun aga link atar mısın bende de ismini demiyeyim şimdi bir tarayıcı varFibernet'i, Superonline'ı olanlar indirdi bile bölüm, ben daha %18
Torrentle indiriyorum ya ben 1080p.Ben daha internette tek parça bulamadım sen nereden buldun aga link atar mısın bende de ismini demiyeyim şimdi bir tarayıcı var
Şimdilik bununla idare edin
He o zaman tamam pardonTorrentle indiriyorum ya ben.
Valla bayağı ballıymışım o zamanlardaHe o zaman tamam pardonBende şöyle bir siteye üye olsam aslında fena olmayacak ama bizde o şans yok
Nasıl bir uğraş ?Valla bayağı ballıymışım o zamanlarda
Yalnız o sitelere üye olmakla olmuyor. Üye kalabilmek için çok uğraşmak lazım
Seed etmen lazım diyecem, anlamayacaksınNasıl bir uğraş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?