Aga harbidrn de senin iatihbaratin tuyolari cikti haböyle bi bölüm olamaz ya son 1 saat inanılmazdı gözümü kırpmadan izledim süper ya süper süper süper
lan vadi diziyse diğerleri ne bunu bana söyleyin
yav o akdar çok şey oldu ki son 1 saatte neyi öveceğimi şaşırdım an itibariyle inanılmaz bi bölüm
vadide baya bi temizlik yapıldı herkes bir bir ölüyor işte farkımız budur acıma yok her an her kes ölebilir burası kurtlar vadisi
aynen ya ters köşelerle dolu mükemmel son 1 saat bölüm uzayınca sonları dehşet oluyor vadi budur işteSon sahnelerde aylar sonra ilk defa bu kadar cok heyecanlandim....
İskenderi geçemez aga Yaninda soner Key depolatın rüyası mükemmeldi ya ordaki müzikler falan içim geçti resmen dedim ömer baba ölüyor mu neyse ki müthiş bi yere bağladılar
rüya yorumu da harikaydı polatın eski günlerdeki gibi
profösör martin de bi numara olduğunu herkes biliyordu işler çok fena karıştı
haftaya var ya tarihe geçecek bir bölüm geliyor ben bu bölümü 2 kez daha izlerim haftaya kadar yarın cumadan sonra gelip eve izlicem tadı damağımda kaldı
mr.key inanılmaz bi karakter neler yapıyor öyle iskenderi de geçti
cahit orda sıkarsa benim için bitmiştir orda gerekirse ikisi ölür ama kendi kardeşine sıkamazMr.Key manyağı dolu silahta vermiş olabilir Abdulhey'e.
abi bu kgt de gram akıl yok orda sarpı öldüreceği belli getirdiğinin abdül olmadığı da belli ama onlar anlayamaz bunları çünkü biz onlardan daha tecrübeliyiz abdülheyi elinden ayağından bile tanırım benMe leyim fantazesine hayran kaldım takastaki adamlarını öldürüyor