Kurtlar Vadisi Pusu 228.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
boşş silah bence cahit mr.k ona sıkıcaktır boş olduğu içinde hain olduğu anlaşılır cahitide yakalarlar 🙂🙂

Silah kurşunsuz Mr.Key Cahiti yokluyor da olabilir.
Cahit silahın boş olduğunu düşünüp Mr.Key'in gözüne girmek için Abdulhey'e de sıkabilir.
Ya silah doluysa!
İki ucu b.klu değnek.:)

İlk reklama kadar gerçekten sıkıcıydı, hatta çok; ama ondan sonra bi başladı ki... Süperdi. :)

İlk reklama kadar gerçekten sıkıcıydı, hatta çok; ama ondan sonra bi başladı ki... Süperdi. :)
bence de ilk reklama kadar normal bi bölümdü sonra yavaş yavaş yükseldi son 1 saat varya efsane efsane yarın defalarca izleyecem süper ya
şu tapınakçıların sahnelerinde ters bişey olduğu zaman ben inanılmaz heycanlanıyorum profösör martin vahap kuzuzade nin yanına gidince ben zaten dondum kaldım süper gizem yaratıyorlar :D oğlunu çok merak ettim bence eskilerle bağlantısı olan biri kesinlikle

Cahit silahın boş olduğunu da düşünebilir,istemeden Abdulhey'i öldürebilir.:(
koskoca Abdülhey cahitin elinden ölmez heralde aga bişeyler olacak illa ki :D

yalnız işler çok fena karıştı ya haftayı iple çekiyorum şuan hemen perşembe saat 21.00 olsun istiyorum sezon finali tarihe geçecektir yine
gel perşembe gel gel gel :D

bence de ilk reklama kadar normal bi bölümdü sonra yavaş yavaş yükseldi son 1 saat varya efsane efsane yarın defalarca izleyecem süper ya
şu tapınakçıların sahnelerinde ters bişey olduğu zaman ben inanılmaz heycanlanıyorum profösör martin vahap kuzuzade nin yanına gidince ben zaten dondum kaldım süper gizem yaratıyorlar :D oğlunu çok merak ettim bence eskilerle bağlantısı olan biri kesinlikle
O oğul meselesinde bayağı ipucu verdiler. İnatla yerli araba üreten kimki, @china_shangai bilir belki. Oradan Vahap Kuzuzade'nin de kimliğini saptarız.

haftaya tapınakçıların toplantısı çok manyak olacaktır yüce majesteyi görecez neler olacak kim bilir
yalnız çok kişi öldü insan acıyor bazılarına :D

Kara'nın Maraş'a gidiyoruz demesi üzerine Siyah Sancak'tan birinin de Kahramanmaraş'a mı demesi güldürdü :D

koskoca Abdülhey cahitin elinden ölmez heralde aga bişeyler olacak illa ki :D

yalnız işler çok fena karıştı ya haftayı iple çekiyorum şuan hemen perşembe saat 21.00 olsun istiyorum sezon finali tarihe geçecektir yine
gel perşembe gel gel gel :D
Cahit'in elinden ölmesi doğru olan it kopukun elinden ölse daha mı iyi.:)

O oğul meselesinde bayağı ipucu verdiler. İnatla yerli araba üreten kimki, @china_shangai bilir belki. Oradan Vahap Kuzuzade'nin de kimliğini saptarız.
orda mutlaka bişeyler çıkacak bence eskiyle ilgili bişeyler çıkacak kesinlikle eminim ben eskilerle ilgili şok olacağımız bişey çıkacak

Kara'nın Maraş'a gidiyoruz demesi üzerine Siyah Sancak'tan birinin de Kahramanmaraş'a mı demesi güldürdü :D
aga maraş deyince bende bizim maraş sandım :kiki:

Silah kurşunsuz Mr.Key Cahiti yokluyor da olabilir.
Cahit silahın boş olduğunu düşünüp Mr.Key'in gözüne girmek için Abdulhey'e de sıkabilir.
Ya silah doluysa!
İki ucu b.klu değnek.:)
cahit mr.k ona sıkıcaktır bence boş olduğu içinde hain olduğunu anlıcaklar ben öyle düşünüyorm
🙂🙂

Abdülü cahit mi öldürsün yani aga böyle bişey olamaz :D
Yahu düşman öldürse daha mı iyi,Cahit bilerek öldürmeyecek ki yanlışlıkla öldürür.
Hem Cahit'in öldüreceği kesin değil Mr.key öldürür Abdulheyi büyük bir ihtimal
Biz burda seçenekleri değerlendiriyoruz fikrimi söylemedim.
Çünkü emin değilim.