Kurtlar Vadisi Pusu 228.Bölüm Özeti ve Fotoğrafları

Bu kadar merak edilen bir kimsenin karizmatik güçlü bir kişiliği olmalı ama sezon sonu nerden bulabilecekler bu oyuncuyu?
valla hacı o kadar çok diziler de oynamayan eski yeşilçam yada tiyatrocu yaşlı kurt aktör var ki yeter ki ona o parayı verebilme cesaretin olsun

Yüce Majeste:
223262-10-ws-5468047021a763e78e382585a4a53b85.jpg

Abi keşke yeni sezona bıraksalardı daha güçlü bir oyuncu bulma şansları artardı.

en son sahneye bak davut tataroğlunun arron fellere bağlılığını gösterdiği sahne ama yüzünü bi daha ki sezon açılışında göstermişti
sende böyle birşey istiyorsun herhalde

Arron Feller gibi birisimi diyorsun?
yok hocam sen dedin ya bu sezon iyi birini bulamazlar gelecek sezon daha iyisini bulurlar diye bende sana 63,bölüm sezon finalinde ki sahneyi gösterdim aynı aron fellerin son sahnede ki gibi elini vucudunu gösterirler yüzünü bi dahi sezona gösterirler bu sezon ki majeste için de bu olabilir

Son düzenleme:
yok hocam sen dedin ya bu sezon iyi birini bulamazlar gelecek sezon daha iyisini bulurlar diye bende sana 63,bölüm sezon finalinde ki sahneyi gösterdim aynı aron fellerin son sahnede ki gibi elini vucudunu gösterirler yüzünü bi dahi sezona saklarlar bu sezon ki majeste için
Tamam abi yeni anladım kusura bakma.:(

ben yüce majesteyi merak ediyorum bence herkesin tahmin ettiği gibi proföser çıkmayacak
abi bunu anca gerçek vadiciler bilebilir vadide hiçbir zaman beklenen kişi çıkmaz mutlaka ters köşe olacak profösör olmadığına eminim ben ama milletin çoğu o sanıyo :D geçen dedemde o çıkınca aha bu yüce majeste dedi bende olabilir dedim uzatmak istemedim :D

bu arada @china_shangai abi 63.bölüm sezon finali son kısım o ne öyle be atmosfere bakarmısın adeta bir sanat eseri süper bişey :D
bence yüce majesteyi göstermezler sezon finalinde

Vadi konularına artık bende talibim ama sezon bitti ne yazık ki seneye kadar kalıcı olursak :)
@sürgünüm
hayırlı olsun aga favori üyeliğin senin adına çok sevindim inşallah açarsın tabi diğer vadicilerden sıra gelirse :D

Son düzenleme:
abi bunu anca gerçek vadiciler bilebilir vadide hiçbir zaman beklenen kişi çıkmaz mutlaka ters köşe olacak profösör olmadığına eminim ben ama milletin çoğu o sanıyo :D geçen dedemde o çıkınca aha bu yüce majeste dedi bende olabilir dedim uzatmak istemedim :D

bu arada @china_shangai abi 63.bölüm sezon finali son kısım o ne öyle be atmosfere bakarmısın adeta bir sanat eseri süper bişey :D

hayırlı olsun aga favori üyeliğin senin adına çok sevindim inşallah açarsın tabi diğer vadicilerden sıra gelirse :D
aron felleri göstermedikleri gibi ama bizde acayip bir gizem oluşturmuşlardı

Eyvallah aga :) İnşallah yarın bölüm yorumları konusunu açarım ya, ama olmazsa da olmaz açanda Vadici sonuçta :)

Ama profösör tapınakçı

Eyvallah aga :) İnşallah yarın bölüm yorumları konusunu açarım ya, ama olmazsa da olmaz açanda Vadici sonuçta :)
aga o konuyu sana bırakalım yarın favori üyesin ilk vadi konunu açmış olursun @sürgünüm @Polat Şaşmaz @mrt-06 @Maskeli Fedai @Arslan Bey @legolas9900 başka kim açıyordu bilmiyorum ama aga yarın konuyu kvp-medya kardeşimize bıraksak güzel bi jest olur ne diyorsunuz :D

Ama profösör tapınakçı
ben tapınakçı değil demedim zaten yüce majeste değil dedim :D

aga o konuyu sana bırakalım yarın favori üyesin ilk vadi konunu açmış olursun @sürgünüm @Polat Şaşmaz @mrt-06 @Maskeli Fedai @Arslan Bey @legolas9900 başka kim açıyordu bilmiyorum ama aga yarın konuyu kvp-medya kardeşimize bıraksak güzel bi jest olur ne diyorsunuz :D

ben tapınakçı değil demedim zaten yüce majeste değil dedim :D
Senin için söylemesi kolay bugüne kadar 3000 konu açmışsın,şunun şurasında finale 2 bölüm kalmış kim erken açarsa artık. darksaal söyledi geçen gün biz eskiden 4-5 kişi kapışırdık daha heyecanlı oluyor diye :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,466
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto