Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hala konuşuyo adama bakBu sefer kararım kesin![]()
Hala konuşuyo adama bakBu sefer kararım kesin![]()
Türkiye Şampiyonu Turabi Çamkırandırne yaparsın türkiye gerçeği![]()
Bu mesajdan itibaren seninle bitti !!!Hala konuşuyo adama bak![]()
Daha kesinleşmiş bir şey olmadan konuşma aga belki bakarsın Gökhan 1. olurTürkiye Şampiyonu Turabi Çamkırandır![]()
Ne bitti ?Bu mesajdan itibaren seninle bitti !!!
Sen iyi biliyorsunDaha kesinleşmiş bir şey olmadan konuşma aga belki bakarsın Gökhan 1. olur
Ne bitti ?![]()
Yok ya bilmiyorum bir söyleseneSen iyi biliyorsun![]()
onun başına da gay barların çekici seksi totoşu sahta turbo ibaresini de eklemeyi unutma sakınTürkiye Şampiyonu Turabi Çamkırandır![]()
Post kasıyor bu arkadaşYok ya bilmiyorum bir söylesene![]()
Abi kırıcı oluyorsunonun başına da gay barların çekici seksi totoşu sahta turbo ibaresini de eklemeyi unutma sakın![]()
Senden daha iyi post kasamadığımız kesin aga
sahte turbo için beni kırma diyorsun yani senin canın saolsun kardeşim ama şunu bil gittiğin yol yol deil
Turbo adam gibi adamdır ve bu yılın şampiyonudursahte turbo için beni kırma diyorsun yani senin canın saolsun kardeşim ama şunu bil gittiğin yol yol deil
neyse konu dışı yazışma yazak şimdi yakamoz asi gelir kulağımızdan çekip dışarı atar bizi
Ben kasmıyorumSenden daha iyi post kasamadığımız kesin aga![]()
Belli belliTurbo adam gibi adamdır ve bu yılın şampiyonudur
Ben kasmıyorum![]()
Beni çok kırdın agaBelli belli
Aga farkındaysan kaç mesajtır seni konuşturtturuyomHani konuşmucaktın ?
![]()
Beni çok kırdın aga
Sen beni hiç kırmadın mı ?![]()
Sen sanki bana önce ki tur versin neyse ben kardesimi bir oy için satmam
Kim abi acababen yüce majesteyi merak ediyorum bence herkesin tahmin ettiği gibi proföser çıkmayacak
kesinlikle gösterecekler inşallah tanınmış kelli felli bir aktördürKim abi acabasezon finalinde yüzünü görebilecekmişiz,herhalde bu bölümün finalindeki sahnede onu gösterince bitecektir.