Kurtlar Vadisi Pusu 225. Bölüm Yorumları

sağol aga

Gelecek sezon için usta oyunculara ağırlık verilirse seviniriz. KGT dönemi de yavaş yavaş kapanmalı.

Taptalk 2
Yeni aksaçlı usta oyunculardan birisi olursa gerçekten çok güzel olur. Adil Bey gibisi gelse daha ne isteyelim?
Eğer Polat Aksaçlılığı bırakıp KGT'ye geri dönerse muhtemelen ofisi boşalttırır. Ofisten de ayrılınca Polat'ın da geri dönüşüyle KGT'dekiler epey pasifleşir bence.

ocak ayından itibaren mr.k karakterini bekliyordum ben gerçekten iyi bir oyuncu seçmişler yine ama raskoln braz arka plana düşebilir mr.k ön plana çekilicek gibi görünüyor raskoln yakında diziden çıkıcak gibi geldi bana 😱😱😱

akifin hareketlerine kuduruyorum yaaa gebersede kurtulsak bütün zevkimi kaçırıyor

Elif in Margaret in gerçek annesi olmadığını öğrenmesi iyi oldu,gerçi rahmetli severdi Ally'sini ama naparsın
)

bu bölüm gerçekten müthişti zaten bölümün gelişi frağmanından belliydi 😀

Tam tersi, her geçen bölüm Akif'i daha çok seviyorum. Arabanın kapısına ayağını dayayıp oturarak ateş etmesi süperdi

Bence çok süper oyuncu, duyguyu çok iyi veriyor.

bakalım bu hafta reytingleri ne kadar düşürecekler, yani vadi için reyting önemli değil desek ble insan görünürde hak etiiği değeri bulamayınca üzülüyor yazık gerçekten

Tam tersi, her geçen bölüm Akif'i daha çok seviyorum. Arabanın kapısına ayağını dayayıp oturarak ateş etmesi süperdi

tabi herkesin zevki farklı olabilir şimdi düşüncelermi söyleyip ortamı germiyeyim

güzel bir bölüm oldu kısaca ama reytingleri çok merak ediyorum yine 11 olursa yuhh diyecem
😱😱😱

Total 11+ ab 8+ gelir herhalde ..
Ben yine çok yükseleceğimizi sanmıyorum,Arkadaşım Hoşgeldin başlar başlamaz reklama girdi Vadi,Birde şunu söylemeliyim Atv'nin başka hiçbir dizisinde böyle reklam düzeni yok mesela Karadayı ve Kara Para Aşk'ta 21:45 ve 22:45'te girerler reklama

yav aga gerçekten mükemmel yetenekli bi adam yani piyasada oyuncuyum diyenlerin papucunu dama atar neticede babası büyük usta ömer lütfi mete. ama biz dizide polat alemdar ın yerine geçirilmeye çalışılan bir karakter istemiyoruz
abdülheye abi dese polat kgt ye geri dönse akif sıradan olsa çok daha iyi olur