Kurtlar Vadisi Pusu 225. Bölüm Yorumları

Bu patlama Polatin KGT koltuğuna geçişinin sinyali

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Öldüreceksin peki niye kurtariyorsun bundan bisey anlamadim (b) :bilmem:

kafasina sikti
şimdi anladın mı aga :D

@kvp-medya geçmiş olsun aga Allah acil şifalar versin babannene

margaret teodora müthiş bir oyuncuydu ama ölmesi süper oldu varan 1
polat alemdar sonunda erhana göründü bi ohh çektim hele şükür ya :D varan 2
bu yeni armageddon komutanı acayip bişey çıktı bu adam vadiyi uçurur varan 3
polat alemdar aksaçlılığı bırakıyor. aksaçlılık bırakılamaz diyenlere kapa olmuştur varan 4
niye bırakır çünkü soy kitabında ismi geçmiyor o soydan değil olağanüstü bir koşulda geldi seneye herşey çok mükemmel olacak
son patlama sahnesinde akif dahil kgt ölse süper ötesi olur varan 5
yeni konsey gelecekmişl bu çok mükemmel olur eğer iyi oyuncular seçilirse eskisi gibi jenerikte de ve kurtlar konseyi falan yzasa güzel olur bence varan 6 :D

bölümü çok beğendim süperdi gerçekten

Siyasette yoktu bu bölüm sezonun en iyi bölümleri arasına girdi sezon finali yaklaştıkça bu tempoda gideriz umarım. :D

Reklamdan sonra finali izleyemicem tv'nin karşısından ayrıldım nolucak söyleyin?

şimdi anladın mı aga :D

@kvp-medya geçmiş olsun aga Allah acil şifalar versin babannene

margaret teodora müthiş bir oyuncuydu ama ölmesi süper oldu varan 1
polat alemdar sonunda erhana göründü bi ohh çektim hele şükür ya :D varan 2
bu yeni armageddon komutanı acayip bişey çıktı bu adam vadiyi uçurur varan 3
polat alemdar aksaçlılığı bırakıyor. aksaçlılık bırakılamaz diyenlere kapa olmuştur varan 4
niye bırakır çünkü soy kitabında ismi geçmiyor o soydan değil olağanüstü bir koşulda geldi seneye herşey çok mükemmel olacak
son patlama sahnesinde akif dahil kgt ölse süper ötesi olur varan 5
yeni konsey gelecekmişl bu çok mükemmel olur eğer iyi oyuncular seçilirse eskisi gibi jenerikte de ve kurtlar konseyi falan yzasa güzel olur bence varan 6 :D

bölümü çok beğendim süperdi gerçekten
anladim ama böyle birsey beklemiyordum mr.key den :D

Gecen haftaki Bölümde süperdi! Bu haftaki Bölümü soluksuz izledim!kac Reyting aldigi umrumda degil yeterki böyle devam etsin

Vadi de hep böyle irrite eden tipleri buluyor adam kahveye bomba attı.

arkadaşlar şu güzel kardeşinize güvenin bakın seneye varya çok müthiş olacak senaryosundan oyuncularına yönetmeninden herşeyine müthiş gelişmeler olacak
Necati Şaşmaz büyüklüğünü ve yeteneğini bir kez daha göstermiş ve vadiyi on numara devam ettirmiştir yaz aylarında yapacaklarıyla seneye çok büyük bir patlama olacaktır
karanın eğitim sahneleri çok çok iyi
master kardeşimin dediği gibi margaret çok iyi bir oyuncu gerçekten vadinin en iyi kadın oyuncusu ama ölme vakti gelmişti ve öldü
patlama sahneleri güzel böyle devam
gelecek sezon için herşey ayarlanıyor ancak bu kadar güzel yapılabilirdi bir planlama helal olsun başta Necati Şaşmaz olmak üzere Pana Filme
Kurtlar Vadisi isteyince yapamayacağı hiçbirşey yok ve vadi yapınca diğerleri anca bakakalabilir açık ve net.

Bu dizinin çekimleri sırasında hiçbir hayvana zarar verilmemiştir.:)