maximo polpo şov yapacak müthiş bi karakter oalcak belli fragmandanDiziye her geçen bölüm yeni karakterler gelmeye başladı. Bu da demek oluyor ki dizi daha da uzayacak ve daha da macera ve merak artacak.
Bir yerde bu bölüm karşılacaklarmış diye yazmışlar ama bilmiyorum@takas Erhan'la Polat ne zaman karşılaşıcak, ayıp oldu çocuga herkez gördü zira Polat'ı bi güllü erhan kaldı.
Biz ne polpolar gömdük.maximo polpo şov yapacak müthiş bi karakter oalcak belli fragmandan
necati şaşmazın özel isteği bence bu durum diğer karakterleri çoğaltıp kendi rolunu gün geçtikçe azaltıyor ve diğer oyuncularda iyi oynayınca necati beyin konuk oalrak takılmasından diziden rahatsız olmamış oluyoruz her yeni karakter katıldığında necati bey okadar geride kalıcak dizide bunu anlamak lazım bence amaçta o yöndeDiziye her geçen bölüm yeni karakterler gelmeye başladı. Bu da demek oluyor ki dizi daha da uzayacak ve daha da macera ve merak artacak.
İlk defa açabildim bende bilgisayarımın saati yanlışmış,hep ondan kaçırıyormuşum.Uzun zamandır ne fragman konusu açabildim, ne yorum konusu. Hiç bırakmıyorlar bana. Bir ara deneyeyim şansımı, olursa artık.
Daha önce açıyordum ben ama şu sıralar açamaz oldum. Herkes 'pusu' kurmuş bekliyor, ondan kaçıyor hep.İlk defa açabildim bende bilgisayarımın saati yanlışmış,hep ondan kaçırıyormuşum.
Nazar etme nolur çalış seninde olur.
Bi italyan mafyası eksikti şimdi tam oldu.necati şaşmazın özel isteği bence bu durum diğer karakterleri çoğaltıp kendi rolunu gün geçtikçe azaltıyor ve diğer oyuncularda iyi oynayınca necati beyin konuk oalrak takılmasından diziden rahatsız olmamış oluyoruz her yeni karakter katıldığında necati bey okadar geride kalıcak dizide bunu anlamak lazım bence amaçta o yönde