Kurtlar Vadisi Pusu 223. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Efsane dizi "Kurtlar Vadisi Pusu"nun bu akşam yayınlanacak 223. bölümüyle ilgili yorumlarınızı konuya yapabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam yeni bölümüyle 20.00'da ATV'de!

BlWpGDeCQAAIP9Q.jpg

Diziye her geçen bölüm yeni karakterler gelmeye başladı. Bu da demek oluyor ki dizi daha da uzayacak ve daha da macera ve merak artacak.:)

@takas Erhan'la Polat ne zaman karşılaşıcak, ayıp oldu çocuga herkez gördü zira Polat'ı bi güllü erhan kaldı.:)

Uzun zamandır ne fragman konusu açabildim, ne yorum konusu. Hiç bırakmıyorlar bana. Bir ara deneyeyim şansımı, olursa artık. :D

Diziye her geçen bölüm yeni karakterler gelmeye başladı. Bu da demek oluyor ki dizi daha da uzayacak ve daha da macera ve merak artacak.:)
necati şaşmazın özel isteği bence bu durum diğer karakterleri çoğaltıp kendi rolunu gün geçtikçe azaltıyor ve diğer oyuncularda iyi oynayınca necati beyin konuk oalrak takılmasından diziden rahatsız olmamış oluyoruz :kiki::kiki: her yeni karakter katıldığında necati bey okadar geride kalıcak dizide bunu anlamak lazım bence amaçta o yönde :bhr::bhr::bhr:

Uzun zamandır ne fragman konusu açabildim, ne yorum konusu. Hiç bırakmıyorlar bana. Bir ara deneyeyim şansımı, olursa artık. :D
İlk defa açabildim bende bilgisayarımın saati yanlışmış,hep ondan kaçırıyormuşum.

Nazar etme nolur çalış seninde olur.:)

necati şaşmazın özel isteği bence bu durum diğer karakterleri çoğaltıp kendi rolunu gün geçtikçe azaltıyor ve diğer oyuncularda iyi oynayınca necati beyin konuk oalrak takılmasından diziden rahatsız olmamış oluyoruz :kiki::kiki: her yeni karakter katıldığında necati bey okadar geride kalıcak dizide bunu anlamak lazım bence amaçta o yönde :bhr::bhr::bhr:
Bi italyan mafyası eksikti şimdi tam oldu.:)

Biz Polat Alemdar'ın kendisini görmek istiyoruz,çok var hem kendisi yazıp oynayan nasılsa 1 ayda bir diziye 15 gün arada veriyor.:)

Heyecanla [HASHTAG]#KurtlarVadisi[/HASHTAG] bekleniyor!

Tapatalk

İtalyan hayranlığımız nereden geliyor acaba? Son zamanlarda İtalya ismini iyice duymaya başladık. Mesela Kara Para Aşk'ta ve şimdi de Kurtlar Vadisi Pusu'da. :)