- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
Dişçi dönmüş Baltazar ayaklanmış, Pusat falan off off.evet bakalım vadiciler havaya girdiniz mi?
Dişçi dönmüş Baltazar ayaklanmış, Pusat falan off off.evet bakalım vadiciler havaya girdiniz mi?
Ben bu etiket olayından anlamadım,Şimdi böyle yazınca #KurtlarVadisiPusu twitter'da yazmış gibimi oluyoruz?efsane diziye az kaldı [HASHTAG]#KurtlarVadisi[/HASHTAG]
[HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG]
arkadaşlar etiketi de kullanalım
@sürgünüm aga erhan a the alemdar ı çektirecekler galiba en sinir olduğum durum zaten erhan olayı
forumda tt oluruz o bakımdan yazın [HASHTAG]#KurtlarVadisi[/HASHTAG] [HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG] #PolatAlemdarBen bu etiket olayından anlamadım,Şimdi böyle yazınca #KurtlarVadisiPusu twitter'da yazmış gibimi oluyoruz?
Twitter'da bi etkisi olmuyormu onu soruyorum.forumda tt oluruz o bakımdan yazın @KurtlarVadisi @KurtlarVadisiPusu @PolatAlemdar
yok aga ne alakası varTwitter'da bi etkisi olmuyormu onu soruyorum.
durum güncellemesinin üstünde agaforumda tt oluruz o bakımdan yazın [HASHTAG]#KurtlarVadisi[/HASHTAG] [HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG] #PolatAlemdar
[HASHTAG]#KurtlarVadisi[/HASHTAG] [HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG] #PolatAlemdar
Nerde gösteriyor ?
Forumda TT olunca ne oluyor?
bişey olmuyoForumda TT olunca ne oluyor?
nasıl olmuyo aga ilginç
Rascoln özel isteklere önem verir.bişey olmuyo
#KurtlarVadisi #KurtlarVadisiPusu [HASHTAG]#PolatAlemdar[/HASHTAG]
nasıl olmuyo aga ilginç
#KurtlarVadisi #KurtlarVadisiPusu [HASHTAG]#PolatAlemdar[/HASHTAG]
rascoln her zaman kazanırRascoln özel isteklere önem verir.
FATİH TERİM ve BAHADIR ÖZDENER
istediğinizi yazın ama aynı şeyler olsunKurtlarVadisi KurtlarVadisiPusu PolatAlemdar bunları mı yazalım diyosun
off be imprator ve kral yan yana bahadır abiyi çok seviyorum yavFATİH TERİM ve BAHADIR ÖZDENER