raskoln bu saçma mesaja cevap verme gereği dahi duymadı![]()
--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
raskoln bu saçma mesaja cevap verme gereği dahi duymadı![]()
Deme aga ya derbi reklamariyla benim gönlümü almiasti taa o zamandan beri severim Poyrazi birde Vadiye acayip yakisiyorduBu Poyraz aşkı da neymiş.![]()
aga rolü iyiydi ama yani insanı oturduğu yerde irite ediyordu 🙂Poyraz keşke biraz daha kalsaydi
((
Tapinakçilara katildiktan sonra söndüpoyraz ilk başlarda iyiydi ama sonra ağırlığı gitti sıradan biri oldu
Bence Vadiye oturmadı Poyraz o yüzden kalıcı olamadı.Bi İskender Büyük,Ersoy Ulubey etkisi yaratamadı.Deme aga ya derbi reklamariyla benim gönlümü almiasti taa o zamandan beri severim Poyrazi birde Vadiye acayip yakisiyordu
gücü seçti yani köpeklik etmeyi ve sonu geldiTapinakçilara katildiktan sonra söndü
Ersoyu geçti bence ama tam benlik karakter bende Vadiye katilsam öyle bir karakteri oynamak isterdimBence Vadiye oturmadı Poyraz o yüzden kalıcı olamadı.Bi İskender Büyük,Ersoy Ulubey etkisi yaratamadı.
La 2 kez sdeğiştir.ne hakkı var mı ?Maximo Polpo Türkiye'yi karıştırmaya geldi![]()
Ersoy'u geçtimi yok artık.Ersoyu geçti bence ama tam benlik karakter bende Vadiye katilsam öyle bir karakteri oynamak isterdim
benim için öyle bi kısıtla yok istediğim an değiştiririmLa 2 kez sdeğiştir.ne hakkı var mı ?
Gözünü kör etmiş iyi göndermeydi abi.Ersoy'u geçtimi yok artık.
Ersoy'lu bölüm 17 reyting alıyordu.
Poyraz bunun gözünü kör etmiş