????????????Raskoln kim diyorum bende Nick'inimi değiştirdin sen?
????????????Raskoln kim diyorum bende Nick'inimi değiştirdin sen?
raskoln 1 saatliğine nickini değiştirmek istediabi bana mutlaka söyle çok merak ettim özelden bekliyorum
Sen kimsin yeni arkadaş mı
raskoln yenilikleri sevmez ama denemeleri severRaskoln kim diyorum bende Nick'inimi değiştirdin sen?
raskoln çok soru sorulmasını istemezRaskoln kim diyorum bende Nick'inimi değiştirdin sen?
Kim o
Ben değiştirmek istediğimde böyle iyi diyordun bende değiştiricem.raskoln 1 saatliğine nickini değiştirmek istedi![]()
Baştan kim bu diye sordum bende senin gibi abi.Raskoln kim diyorum bende Nick'inimi değiştirdin sen?
Kim o
223.Bölüm'den Raskoln Kontrolden Çıkıp Dimitri'yi Yumrukluyorraskoln yeni nickiyle vadicilerin karşısına çıkmaktan utanç duyuyor![]()
raskoln utanmayı biliyormuymuşraskoln yeni nickiyle vadicilerin karşısına çıkmaktan utanç duyuyor![]()
raskoln eskileri tercih eder daha fragmanda gözüken adamı nickine koymazUlan takas insan İtalyan aygırının nickini koyardı
raskoln duygularını içinde yaşamayı tercih ederraskoln utanmayı biliyormuymuş![]()
Sakın değiştirdin deme aga takas biz seni takasla sevdik raskoln ne bari poyraz olsaydiraskoln yeni nickiyle vadicilerin karşısına çıkmaktan utanç duyuyor![]()
aga merak etme 1 saat sonra falan eski nickime dönerim şekil olsun diye değiştirdimSakın değiştirdin deme aga takas biz seni takasla sevdik raskoln ne bari poyraz olsaydi
--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
Raskoln bir kere söyler, tekrarlamak sevmez!Sakın değiştirdin deme aga takas biz seni takasla sevdik raskoln ne bari poyraz olsaydi
--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
Yaza kadar böyle kalsin bari super boyleaga merak etme 1 saat sonra falan eski nickime dönerim şekil olsun diye değiştirdim![]()
Raskonln neki Poyraz bari yapsaydın demesi @Polat Şaşmaz'ın güldürdü.aga merak etme 1 saat sonra falan eski nickime dönerim şekil olsun diye değiştirdim![]()
raskoln bu saçma mesaja cevap verme gereği dahi duymadıRaskonln neki Poyraz bari yapsaydın demesi @Polat Şaşmaz'ın güldürdü.![]()
Bu Poyraz aşkı da neymiş.raskoln bu saçma mesaja cevap verme gereği dahi duymadı![]()