malesef aga 12 küsür gelecek gibi lanet gelsinaga bizi ne hale gtrdier bu bölüm en kötü 14 alır ama işte 13 alırsak iyi diyoruz oda net değil nasıl bir sistemin içindeyiz artık
malesef aga 12 küsür gelecek gibi lanet gelsinaga bizi ne hale gtrdier bu bölüm en kötü 14 alır ama işte 13 alırsak iyi diyoruz oda net değil nasıl bir sistemin içindeyiz artık
ne demek yok olm ya massimo moratti inter teknik direktörüydü ve italyandıYani diyosun ki yine XanTier haklı çıkacak?
İtalyanca'da Massimo diye bi isim yok, Maximo var. Ayrıca senin kulağın sorunluysa yapacak bi şey yok![]()
bence ölmeyecek aga cahiti kolay kolay öldürmezlerCahit sene sonunda ölecek bence
eğer öyle olursa zaten inanmadığım sisteme zerre güvencim kalmazmalesef aga 12 küsür gelecek gibi lanet gelsin![]()
Memati de böyle olmuştu tnt deyken kalbi durmuştu tıpkı bu bölümler gibi sezon finalde de ölmüştü bu yılda safiye cahit düğünü olur bence ve cahit vurulurne demek yok olm ya massimo moratti inter teknik direktörüydü ve italyandı
bence ölmeyecek aga cahiti kolay kolay öldürmezler
aynen bende yarın görecez bakalımeğer öyle olursa zaten inanmadığım sisteme zerre güvencim kalmaz
Hiç ilgim yok futbola, ama konuşurken arada k sesi vardı.ne demek yok olm ya massimo moratti inter teknik direktörüydü ve italyandı
bence ölmeyecek aga cahiti kolay kolay öldürmezler
çok güzel düşündün bak aga senden beklemezdim iyi çözümlemeMemati de böyle olmuştu tnt deyken kalbi durmuştu tıpkı bu bölümler gibi sezon finalde de ölmüştü bu yılda safiye cahit düğünü olur bence ve cahit vurulur
İlk başlarda karşı çıkar sonra o da razı olurçok güzel düşündün bak aga senden beklemezdim iyi çözümlemeçok mantıklı geldi ama bence aynı şekil olmaz düğün diye bişey olamaz polat izin verir mi hiç
![]()
Sanada iyi geceler agaben kaçar yarın bakarız artık iyi geceler
en az 14 falan almassak artık bakmayacağım aga reytinglerebakalım reytingler ne olacak
alamazsak yazık olur ama pek ihtimal vermiyorumen az 14 falan almassak artık bakmayacağım aga reytinglere
Bence ppek göz önünde olmayan biridir. ^-^
Diğer agalarım gibi bana da burada Tombalacının yakalanşı aklıma geldiKurtlar Vadisi Pusu 222.Bölüm Son Sahne