Kurtlar Vadisi Pusu 222. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında bölümler hep böyle olsa, cemaatin yapılanmasını laf sokmadan, gönderme yapmadan anlatsalar daha iyi olacak.

Tapatalk

tabiki yani o kadar karekterin ayrı ayrı müzkleri var biz ordan kimin sahnesi olacağını anlyoruz müzikte kalite müzik yani bu bile farklılığına bir örnek
aynen diğer dizilerin 5 tane müziği var 2 saat boyunca çalıyolar :kiki: vadide müzikten bol ne var ki figüranların bile ayrı müziği var nerdeyse farkımız tarzımı büyüklüğümüz şanımızdandır :D

Aslında bölümler hep böyle olsa, cemaatin yapılanmasını laf sokmadan, gönderme yapmadan anlatsalar daha iyi olacak.

Tapatalk
aga bölümde siyasi bişey yok buna da laf söyleyen olursa gitsin pepe falan izlesin daha ne diyim

Kaçak hoşgeldin.:D Dizi saatinde yorumlarından mahrum kalıyoruz.:)
Reklamda bile kopamıyorum. : D
Evde babam olunca foruma girmek için bilgisayara geçince babam her anı değerlendirip oyun oynuyorsun diyor. Foruma giriyorum desem yabancılarla konuşma falan filan, ben de hiç gelmiyorum. :D

Tapatalk

Pusat Baltazar ile birlikte iyi renk katıyorlar diziye ama Kara dizinin efsaneleri olma yolunda hızla ilerliyor sahneleri daha çok artırılsa dizi reyting patlaması yaşar.:)

aynen diğer dizilerin 5 tane müziği var 2 saat boyunca çalıyolar :kiki: vadide müzikten bol ne var ki figüranların bile ayrı müziği var nerdeyse farkımız tarzımı büyüklüğümüz şanımızdandır :D

aga bölümde siyasi bişey yok buna da laf söyleyen olursa gitsin pepe falan izlesin daha ne diyim
Hep böyle olsun. Seçimler geçtiği için artık pek gönderme yapmaz. Ama kaybedeceğini kaybetti bile...

Tapatalk

ben onların çoğunu dikkate almıyorum adam gelmiş izlemden bakmadan anlamadan yalakalık yapıyorlar diyor onları sallamak lazım biz yolumuza devam edelim

hiçbir sahne sıkmadı bugün işte bu süper karanın sahneleri hele o ilk sahneleri dehşetti vadi gerçekten yapınca yapıyor kimse yanına da yaklaşamıyor helal olsun

Reklamda bile kopamıyorum. : D
Evde babam olunca foruma girmek için bilgisayara geçince babam her anı değerlendirip oyun oynuyorsun diyor. Foruma giriyorum desem yabancılarla konuşma falan filan, ben de hiç gelmiyorum. :D

Tapatalk
Yabancılar adam mı yiyor.:D Allah'tan bayan değilmişsin.:D

leyla sahneleri diğer geriye kalan bütün sahneleri beğendim bu bölümde :Z:Z:Z
bence polat eliflerin olduğu gemiye gelicek margeret görücek sonra biticek bölüm 🙂🙂

tek şikayet edilen konu Polat'ın çok pasif olması ama o kadar çok karakter var ki polatı bile aramıyoruz :D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp