yazlarımı izliyorsun yinede yeni bölümleri takip et bence eskileri yazın izlersin 🙂🙂😱 Geçen yaz yoktun tabii sen. Ben yazın izliyorum bölümleri.
aynen diğer dizilerin 5 tane müziği var 2 saat boyunca çalıyolartabiki yani o kadar karekterin ayrı ayrı müzkleri var biz ordan kimin sahnesi olacağını anlyoruz müzikte kalite müzik yani bu bile farklılığına bir örnek
aga bölümde siyasi bişey yok buna da laf söyleyen olursa gitsin pepe falan izlesin daha ne diyimAslında bölümler hep böyle olsa, cemaatin yapılanmasını laf sokmadan, gönderme yapmadan anlatsalar daha iyi olacak.
Tapatalk
Reklamda bile kopamıyorum. : DKaçak hoşgeldin.Dizi saatinde yorumlarından mahrum kalıyoruz.
Hep böyle olsun. Seçimler geçtiği için artık pek gönderme yapmaz. Ama kaybedeceğini kaybetti bile...aynen diğer dizilerin 5 tane müziği var 2 saat boyunca çalıyolarvadide müzikten bol ne var ki figüranların bile ayrı müziği var nerdeyse farkımız tarzımı büyüklüğümüz şanımızdandır
aga bölümde siyasi bişey yok buna da laf söyleyen olursa gitsin pepe falan izlesin daha ne diyim
ben onların çoğunu dikkate almıyorum adam gelmiş izlemden bakmadan anlamadan yalakalık yapıyorlar diyor onları sallamak lazım biz yolumuza devam edelimaynen diğer dizilerin 5 tane müziği var 2 saat boyunca çalıyolarvadide müzikten bol ne var ki figüranların bile ayrı müziği var nerdeyse farkımız tarzımı büyüklüğümüz şanımızdandır
aga bölümde siyasi bişey yok buna da laf söyleyen olursa gitsin pepe falan izlesin daha ne diyim
Yabancılar adam mı yiyor.Reklamda bile kopamıyorum. : D
Evde babam olunca foruma girmek için bilgisayara geçince babam her anı değerlendirip oyun oynuyorsun diyor. Foruma giriyorum desem yabancılarla konuşma falan filan, ben de hiç gelmiyorum.
Tapatalk
gömün daaaamümkünse Karadenize Gömün Pusat Cakir
tedbirli olmakta ne zarar var çocuğun aklına girmeYabancılar adam mı yiyor.Allah'tan bayan değilmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?