Kurtlar Vadisi Pusu 222.Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Akif'in Kafasına Silah Dayayan Şamil'in Planı Ne?
Cahit Ölecek Mi? İşte Vadinin 222.Bölüm Fragmanı​

BlMQ-HUCYAAR67r.jpg:large

Son düzenleme:
Elifi almışlar,Cahit vuruluyor.Bu hafta aksiyon var hic degilse biraz

oha full time aksiyon vadi şova geliyor :D

Elifi almışlar,Cahit vuruluyor.Bu hafta aksiyon var hic degilse biraz
hiç değilse biraz derken daha ne olacak yav
diğer dizilerin yarısı öpüşme sahnesiyle geçerken vadiye laf söylemek ilginç aga

müthiş bi fragman aksiyon nedir diğerleri baksın öğrensin gel perşembe gelllll

Ustaya siyah gömlek acayip yakışıyor karizmasıyla ortalığı yakıyor gene süper :D

diğer dizilerin yarısı öpüşme sahnesiyle geçerken vadiye laf söylemek ilginç aga

Şu haberi okudunmu? Pana sunar; Brooklyn Park! http://www.emlakkulisi.com/kurtlar-vadisinin-yapimcisi-pana-sunar-brooklyn-park/246378

Adamlar 150 trilyonluk şirket kurmuşlar,Bizim forumda da gençler yok Yalan Dünya şöyle böyle reklam aldı diye pohpohlama yapıyorlar.Pana dünyanın parasını kazanmış.:)

Şu haberi okudunmu? Pana sunar; Brooklyn Park! http://www.emlakkulisi.com/kurtlar-vadisinin-yapimcisi-pana-sunar-brooklyn-park/246378

Adamlar 150 trilyonluk şirket kurmuşlar,Bizim forumda da gençler yok Yalan Dünya şöyle böyle reklam aldı diye pohpohlama yapıyorlar.Pana dünyanın parasını kazanmış.:)
aga analarının ak sütü gibi helaldir bu para söylemeye gerek yok her zaman en çok kazanan dizi olmuştur kurtlar vadisi normal

Ustaya siyah gömlek acayip yakışıyor karizmasıyla ortalığı yakıyor gene süper :D
Polat Alemdarı Artık Operasyonlarda görmek istiyoruz....biraz aksiyon olmalı eskisi gibi ....eski vadi çok güzeldi ya!!!

Akif'in soyadı ne? Koskoca KGT başkanı bir soyadı olmaz mı? :))

Polat Alemdarı Artık Operasyonlarda görmek istiyoruz....biraz aksiyon olmalı eskisi gibi ....eski vadi çok güzeldi ya!!!
hala en iyi dizidir vadi ve diğerleri benim için sizleri bilmem.

daha fazla aksiyon olan dizi varda biz mi görmedik

Akif'in soyadı ne? Koskoca KGT başkanı bir soyadı olmaz mı? :))
bunların anası babası yok alıp yetiştiriyolar olsa nolur olmasa olur bunlara takılmamak lazım

fragman enfes olmuş gerçekten izlemeye doyamıyorum

Geçenlerde 40 küsürlü bölümleri izledim o bölümlerde ki heyecanı şimdi alamıyorum malesef Polatın kgt başkanlığına geri dönmesi lazım aksiyon ve heyecan açısından

hala en iyi dizidir vadi ve diğerleri benim için sizleri bilmem.

daha fazla aksiyon olan dizi varda biz mi görmedik

bunların anası babası yok alıp yetiştiriyolar olsa nolur olmasa olur bunlara takılmamak lazım

fragman enfes olmuş gerçekten izlemeye doyamıyorum
Hemen rajon yapma sevdiğimiz dizinin eleştirisini biz yapalım ki anticilere söz bırakmayalım.

Yoksa Kurtlar Vadisi gelmiş geçmiş en iyi dizidir ona laf yok.

hiçbişey eskisi gibi olamaz zaten 11 yıllık bi diziden bahsediyoruz yav 11 koca yıl
ama hala en iyisi en güzelidir ismi yeter

Hemen rajon yapma sevdiğimiz dizinin eleştirisini biz yapalım ki anticilere söz bırakmayalım.

Yoksa Kurtlar Vadisi gelmiş geçmiş en iyi dizidir ona laf yok.
racon değil cevap veriyorum aga diziyi kötületmem fragman süper daha ne istiyosunuz

hiçbişey eskisi gibi olamaz zaten 11 yıllık bi diziden bahsediyoruz yav 11 koca yıl
ama hala en iyisi en güzelidir ismi yeter

racon değil cevap veriyorum aga diziyi kötületmem fragman süper daha ne istiyosunuz
Kötüleyen kim? Daha fazla aksiyon istiyoruz reytinglerin tekrar 14-15'leri görmesini istiyoruz.:)