- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Akif'in Kafasına Silah Dayayan Şamil'in Planı Ne?
Cahit Ölecek Mi? İşte Vadinin 222.Bölüm Fragmanı
Cahit Ölecek Mi? İşte Vadinin 222.Bölüm Fragmanı
Son düzenleme:
hiç değilse biraz derken daha ne olacak yavElifi almışlar,Cahit vuruluyor.Bu hafta aksiyon var hic degilse biraz
Şu haberi okudunmu? Pana sunar; Brooklyn Park! http://www.emlakkulisi.com/kurtlar-vadisinin-yapimcisi-pana-sunar-brooklyn-park/246378oha full time aksiyon vadi şova geliyor
hiç değilse biraz derken daha ne olacak yav
diğer dizilerin yarısı öpüşme sahnesiyle geçerken vadiye laf söylemek ilginç aga
müthiş bi fragman aksiyon nedir diğerleri baksın öğrensin gel perşembe gelllll
Sen yoksun diye açtım bende,sen burada iken nasılsa bize fırsat yok!Tüh ya kaçırdım işim vardı bu hafta neyse haftaya bakacaz artık
aga analarının ak sütü gibi helaldir bu para söylemeye gerek yok her zaman en çok kazanan dizi olmuştur kurtlar vadisi normalŞu haberi okudunmu? Pana sunar; Brooklyn Park! http://www.emlakkulisi.com/kurtlar-vadisinin-yapimcisi-pana-sunar-brooklyn-park/246378
Adamlar 150 trilyonluk şirket kurmuşlar,Bizim forumda da gençler yok Yalan Dünya şöyle böyle reklam aldı diye pohpohlama yapıyorlar.Pana dünyanın parasını kazanmış.
Facebook fragmanına gerek varmı?Youtube'dan izleyemeyenler Yazete'den izliyorlar işte!Tüh ya kaçırdım işim vardı bu hafta neyse haftaya bakacaz artık
@sürgünüm aga konuya eklersin
https://www.facebook.com/video.php?v=426959060782273
Olsun sen gene de koy agaFacebook fragmanına gerek varmı?Youtube'dan izleyemeyenler Yazete'den izliyorlar işte!
Polat Alemdarı Artık Operasyonlarda görmek istiyoruz....biraz aksiyon olmalı eskisi gibi ....eski vadi çok güzeldi ya!!!oha full time aksiyon vadi şova geliyor
hiç değilse biraz derken daha ne olacak yav
diğer dizilerin yarısı öpüşme sahnesiyle geçerken vadiye laf söylemek ilginç aga
müthiş bi fragman aksiyon nedir diğerleri baksın öğrensin gel perşembe gelllll
Ustaya siyah gömlek acayip yakışıyor karizmasıyla ortalığı yakıyor gene süper
hala en iyi dizidir vadi ve diğerleri benim için sizleri bilmem.Polat Alemdarı Artık Operasyonlarda görmek istiyoruz....biraz aksiyon olmalı eskisi gibi ....eski vadi çok güzeldi ya!!!
bunların anası babası yok alıp yetiştiriyolar olsa nolur olmasa olur bunlara takılmamak lazımAkif'in soyadı ne? Koskoca KGT başkanı bir soyadı olmaz mı?)
Geçenlerde 40 küsürlü bölümleri izledim o bölümlerde ki heyecanı şimdi alamıyorum malesef Polatın kgt başkanlığına geri dönmesi lazım aksiyon ve heyecan açısındanPolat Alemdarı Artık Operasyonlarda görmek istiyoruz....biraz aksiyon olmalı eskisi gibi ....eski vadi çok güzeldi ya!!!
Hemen rajon yapma sevdiğimiz dizinin eleştirisini biz yapalım ki anticilere söz bırakmayalım.hala en iyi dizidir vadi ve diğerleri benim için sizleri bilmem.
daha fazla aksiyon olan dizi varda biz mi görmedik
bunların anası babası yok alıp yetiştiriyolar olsa nolur olmasa olur bunlara takılmamak lazım
fragman enfes olmuş gerçekten izlemeye doyamıyorum
racon değil cevap veriyorum aga diziyi kötületmem fragman süper daha ne istiyosunuzHemen rajon yapma sevdiğimiz dizinin eleştirisini biz yapalım ki anticilere söz bırakmayalım.
Yoksa Kurtlar Vadisi gelmiş geçmiş en iyi dizidir ona laf yok.
Kötüleyen kim? Daha fazla aksiyon istiyoruz reytinglerin tekrar 14-15'leri görmesini istiyoruz.hiçbişey eskisi gibi olamaz zaten 11 yıllık bi diziden bahsediyoruz yav 11 koca yıl
ama hala en iyisi en güzelidir ismi yeter
racon değil cevap veriyorum aga diziyi kötületmem fragman süper daha ne istiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?