Kurtlar Vadisi Pusu 221.Bölüm Yorumları

ne zaman akp yandaşı olmaktan çıkacak dizi o zaman reytinglerde yine yükselecek eski vadiyle alakası yok biraz tarafsız olur eskiden vadi böylemiydi

ne zaman akp yandaşı olmaktan çıkacak dizi o zaman reytinglerde yine yükselecek eski vadiyle alakası yok biraz tarafsız olur eskiden vadi böylemiydi
Değildi aga haklısın, ne zaman Pana Yazım Ekibi senaryoyu eline aldı işler sarpa sardı

Bölümde mezarlık sahnesi ve sürpriz konuğun olacağı duyumunu aldım Allahım inşallah doğrudur

bu tür yorumlara irrite oluyorum arkadaş

Değildi aga haklısın, ne zaman Pana Yazım Ekibi senaryoyu eline aldı işler sarpa sardı

Bölümde mezarlık sahnesi ve sürpriz konuğun olacağı duyumunu aldım Allahım inşallah doğrudur
ersoylu bölümler bile daha heyecanlıydı gün geçtikçe iyi olacağına daha da geriliyor

yani şimdi her ne kadar akp yandaşı gibi görünsede bence öyle bakmamak lazım kurtlar vadisi her dönemde siyasi gündemi takip etmiştir eee yani ülke birbirine girmişken vadi bunları görmezden gelirse en önemli misyonunu ytirir bu şartlarda vadi tabikide devletinin milletinin yanında alıcak ve aldıda buda unutulmaz bu milletin gönlünde

sarıgüle laf atma açık açık gösterildi mesela bu konuda neden tarafsız değil sadece akpliler mi izliyor bu diziyi

Yeraltı dünyasının efsane mafya babası Süleyman Çakır, ölümünün yıldönümünde konuk oyuncu olarak Kurtlar Vadisi Pusu'da!!!!!

sarıgüle laf atma açık açık gösterildi mesela bu konuda neden tarafsız değil sadece akpliler mi izliyor bu diziyi
hacı fark burda bu olay gerçekte olan birşey ee gerçekleri gösteriyor kendi penceresinden ben siyasi bakmıyorum o yüzden böyle değerlendiriyorum yoksa tabiki her kesime saygı duyulmalı

Flashback'tedir herhalde duyumum konuk olacağı şeklinde inşallah doğrudur pusunun en iyi bölümlerinden biri olur.
sen ne diyosun bee pusu tarhinde 1 olur 1 heyecanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hacı fark burda bu olay gerçekte olan birşey ee gerçekleri gösteriyor kendi penceresinden ben siyasi bakmıyorum o yüzden böyle değerlendiriyorum yoksa tabiki her kesime saygı duyulmalı
neyse haklısın bende siyasi bakmıyorum ama medyada özellikle sol kesimde bu böyle onu söyleyeyim dedim

Flashback'tedir herhalde duyumum konuk olacağı şeklinde inşallah doğrudur pusunun en iyi bölümlerinden biri olur.
oktay kaynarca rüya sahnesinde gelmesi için teklif almıştı geçen sezon galiba pusat sahnesi için ama unutulup gitmişti bu bölümde olurmu acaba

nerden duyum aldın

oktay kaynarca rüya sahnesinde gelmesi için teklif almıştı geçen sezon galiba pusat sahnesi için ama unutulup gitmişti bu bölümde olurmu acaba

nerden duyum aldın
Duyum Kurtlar Vadisi set ekibine yakın bir kaynak
Ama kesinliği yok, mezarlık sahnesi olacağı kesin ama flashback olur mu muamma

Duyum Kurtlar Vadisi set ekibine yakın bir kaynak
Ama kesinliği yok, mezarlık sahnesi olacağı kesin ama flashback olur mu muamma
bu sezon çok yüksek bence o ihtimali çünkü bu sezon eski vadiden çok flashback yapıldı
eski görüntüsüde olsa görebilsek keşke heyecanla bekliyorum