Kurtlar Vadisi Pusu 221.Bölüm Yorumları

Senarist değişikliğinden herhalde?

Tabii yine güzel diyorlar ama aksiyon anlamında sıkıntı var, anladığım kadarıyla. :) Neyse bakıcaz belki ben beğenirim. :D
Yoo, şimdikiler daha iyi :D
Eskileri aslında son yıllarda pek beğenmiyorum da takas üzülmesin diye pek dillendirmiyorum :D

Yoo, şimdikiler daha iyi :D
Eskileri aslında son yıllarda pek beğenmiyorum da takas üzülmesin diye pek dillendirmiyorum :D
yok daha neler eski vadi diyorsan dünya tarihinin en mükemmel en kusursuz harika müthiş süper ötesi mükemmel ötesi fevkaledenin fevkinde bir başyapıttır :D

Kurtlar Vadisi Pusu, başlıyor!
Bu bölüme özel etiketimiz; #kurtlarvadisipusu
vadi kaçmaz agaaaa :D
hadi başla artık bekleyemiyorum ulaa :D

bölüm bittiği gibi sınava çalışmam lazım yine de 3-5 yorum atarım siz uçurursunuz konuyu aga senin önderliğinde tabi @sürgünüm :D

yok daha neler eski vadi diyorsan dünya tarihinin en mükemmel en kusursuz harika müthiş süper ötesi mükemmel ötesi fevkaledenin fevkinde bir başyapıttır :D

bölüm bittiği gibi sınava çalışmam lazım yine de 3-5 yorum atarım siz uçurursunuz konuyu aga senin önderliğinde tabi @sürgünüm :D
Eski Vadiyi kast etmedi pusunun son 1-2 sezonunu kast etti :)

Ben zaten son yıllarda yazdım oraya. :DAdamların hevesi kaçtı bi yerden sonra. Çok özenli yazmamaya başlamışlardı, bunun hepimiz farkındaydık.

Eskiyi yazan adam bunlar mı diye sorduğum oluyor arada bi yani :D

şuu akifin birisi tipini tarzını falan değiştirsin acilen yaaa çocuk gibi kalıyor herkesin yanında
bildiğin çocuk gibi kalıyor yani görünce gülmek geliyor içimden :kiki::kiki:

şuu akifin birisi tipini tarzını falan değiştirsin acilen yaaa çocuk gibi kalıyor herkesin yanında
bildiğin çocuk gibi kalıyor yani görünce gülmek geliyor içimden :kiki::kiki:
Bence gayet iyi :D
Akif karizmatik bence, pek sevmesem de karizmatik olduğunu düşünüyorum. Eğer geçen sezonki o dikte etmeleri olmasaydı Akif'i severdim ben :D

Bence gayet iyi :D
Akif karizmatik bence, pek sevmesem de karizmatik olduğunu düşünüyorum. Eğer geçen sezonki o dikte etmeleri olmasaydı Akif'i severdim ben :D
karizmatikmi 😱😱😱 sus çarpılıcaksın :F
ben bukadar tipsiz bir adam en azından vadide görmedim aşırı şekilde tipsiz ve çok itici bir yüzü var bizim okuldakı çocukların 1-2 haric hepsi bundan yakısıklıydı yanı birde dediğim gibi diğer oyuncuların yanında çocuk gibi kalıyor pusatım bile akifin abisi gibi duruyor 🙂🙂🙂
@takas

tipini ne yapıcaksın sen oyunculuğuna bak bence müthiş rol yapıyor :D ayrıca tipide gayet iyi bence de karizmatik :d

Diziye Zafer Engin, Oktay Kaynarca gibi usta isimler almalılar. (Efsane olacak) Pana maalesef amatör oyuncuları dolduruyor. :)

tipini ne yapıcaksın sen oyunculuğuna bak bence müthiş rol yapıyor :D ayrıca tipide gayet iyi bence de karizmatik :D
aaaa siz erkekler gerçekten çok zevksizsiniz yaniii tipten falan anladığınızda yok kafası olmasaydı belki yakısıklı derdim ama kafasını kesmek lazım :F

aaaa siz erkekler gerçekten çok zevksizsiniz yaniii tipten falan anladığınızda yok kafası olmasaydı belki yakısıklı derdim ama kafasını kesmek lazım :F
yakışıklı görmek istiyorsan best model izle yada biscolata reklamları falan bu bir dizi :D
ayrıca büyük usta ömer lütfi mete nin bize emanetidir böyle mi sahip çıkıyoruz izleyenler olarak

polatın sahalarda olmamasından dolayı söyleniyordur yoksa vadi her zaman ki gibi muazzam her zamanki gibi süper ötesi

bölümü acayip merakla bekliyorum sınav var ama yemişim sınavını vadi varken sınav mı çalışılırmış sonra bakarız :D

başlasa da izlesek ya 2 haftalık ara çok özletti ulaa :D
aynen benimde 2 tane sınav var ama tabii ki vadiye bakıcaz

yakışıklı görmek istiyorsan best model izle yada biscolata reklamları falan bu bir dizi :D
ayrıca büyük usta ömer lütfi mete nin bize emanetidir böyle mi sahip çıkıyoruz izleyenler olarak
gerçek hayattakı kişiliğine birşey demiyorum ama vadidekı rolunu geçen yıldan beridir beğenmiyorum yani bir türlü ısınamadım vadide her oyuncuya ısınıyordum ama bu çocuğa bir türlü ısınamıyorum anlamadım 🙂🙂