ben ortalama alıyorum kötü almamışımdır fazlaaynn bende 11 yıldır aynı,cuma günleri hep düşük notlar almışımdır
ben ortalama alıyorum kötü almamışımdır fazlaaynn bende 11 yıldır aynı,cuma günleri hep düşük notlar almışımdır
yani normale göre düşükben ortalama alıyorum kötü almamışımdır fazla
Değildi aga haklısın, ne zaman Pana Yazım Ekibi senaryoyu eline aldı işler sarpa sardıne zaman akp yandaşı olmaktan çıkacak dizi o zaman reytinglerde yine yükselecek eski vadiyle alakası yok biraz tarafsız olur eskiden vadi böylemiydi
ersoylu bölümler bile daha heyecanlıydı gün geçtikçe iyi olacağına daha da geriliyorDeğildi aga haklısın, ne zaman Pana Yazım Ekibi senaryoyu eline aldı işler sarpa sardı
Bölümde mezarlık sahnesi ve sürpriz konuğun olacağı duyumunu aldım Allahım inşallah doğrudur
Niye ya? Devlet Tiyatrolarında o kadar çok oyuncu varki..Eskiden Tiyatrocu ne isimler vardı öyle isimler bulmak çok zor artık.
yani şimdi her ne kadar akp yandaşı gibi görünsede bence öyle bakmamak lazım kurtlar vadisi her dönemde siyasi gündemi takip etmiştir eee yani ülke birbirine girmişken vadi bunları görmezden gelirse en önemli misyonunu ytirir bu şartlarda vadi tabikide devletinin milletinin yanında alıcak ve aldıda buda unutulmaz bu milletin gönlündene zaman akp yandaşı olmaktan çıkacak dizi o zaman reytinglerde yine yükselecek eski vadiyle alakası yok biraz tarafsız olur eskiden vadi böylemiydi
sarıgüle laf atma açık açık gösterildi mesela bu konuda neden tarafsız değil sadece akpliler mi izliyor bu diziyiyani şimdi her ne kadar akp yandaşı gibi görünsede bence öyle bakmamak lazım kurtlar vadisi her dönemde siyasi gündemi takip etmiştir eee yani ülke birbirine girmişken vadi bunları görmezden gelirse en önemli misyonunu ytirir bu şartlarda vadi tabikide devletinin milletinin yanında alıcak ve aldıda buda unutulmaz bu milletin gönlünde
neeeeeeeeeeeYeraltı dünyasının efsane mafya babası Süleyman Çakır, ölümünün yıldönümünde konuk oyuncu olarak Kurtlar Vadisi Pusu'da!!!!!
hacı fark burda bu olay gerçekte olan birşey ee gerçekleri gösteriyor kendi penceresinden ben siyasi bakmıyorum o yüzden böyle değerlendiriyorum yoksa tabiki her kesime saygı duyulmalısarıgüle laf atma açık açık gösterildi mesela bu konuda neden tarafsız değil sadece akpliler mi izliyor bu diziyi
Flashback'tedir herhalde duyumum konuk olacağı şeklinde inşallah doğrudur pusunun en iyi bölümlerinden biri olur.neeeeeeeeeee
sen ne diyosun bee pusu tarhinde 1 olur 1 heyecanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmFlashback'tedir herhalde duyumum konuk olacağı şeklinde inşallah doğrudur pusunun en iyi bölümlerinden biri olur.
neyse haklısın bende siyasi bakmıyorum ama medyada özellikle sol kesimde bu böyle onu söyleyeyim dedimhacı fark burda bu olay gerçekte olan birşey ee gerçekleri gösteriyor kendi penceresinden ben siyasi bakmıyorum o yüzden böyle değerlendiriyorum yoksa tabiki her kesime saygı duyulmalı
oktay kaynarca rüya sahnesinde gelmesi için teklif almıştı geçen sezon galiba pusat sahnesi için ama unutulup gitmişti bu bölümde olurmu acabaFlashback'tedir herhalde duyumum konuk olacağı şeklinde inşallah doğrudur pusunun en iyi bölümlerinden biri olur.
hiç sanmam ama keşke olsaFlashback'tedir herhalde duyumum konuk olacağı şeklinde inşallah doğrudur pusunun en iyi bölümlerinden biri olur.
Duyum Kurtlar Vadisi set ekibine yakın bir kaynak Ama kesinliği yok, mezarlık sahnesi olacağı kesin ama flashback olur mu muammaoktay kaynarca rüya sahnesinde gelmesi için teklif almıştı geçen sezon galiba pusat sahnesi için ama unutulup gitmişti bu bölümde olurmu acaba
nerden duyum aldın
bu sezon çok yüksek bence o ihtimali çünkü bu sezon eski vadiden çok flashback yapıldıDuyum Kurtlar Vadisi set ekibine yakın bir kaynak Ama kesinliği yok, mezarlık sahnesi olacağı kesin ama flashback olur mu muamma