Kurtlar Vadisi Pusu 220.Bölüm Fragmanı

1497476_654759244559213_392991916_n.jpg

731_10152296412006119_185452129_n.jpg

Son düzenleme:
sınav stresini atacak en iyi dizi ohhh süper olcak süpeer :D hadi perşembee

Fragman güzel. Geçen bölümden daha iyi olacaktır.

hahaha baron herşeyin farkında cahitin tapınakçılara yakınlaşmak için safiyeyi kullandığını tahmin etmiş ve cahite hesap soruyor bu çok hoşuma gitti eğer cahit baronuda kandırsaydı
o adamın bir özelliği bence kalmıcaktı baronun zekasının bu derecede iyi seviyede olmasına ben kendi adıma sevindim :Z:Z:Z tapınakçılar saf gibi hiç şüphelenmeden herşeye inanıyordu
vahap beyin hemen herşeyin farkında olması bence diziyi çok iyi yerlere getiricek sonucta bu adamların bir ağırlığı olması lazım vahap beyde bu ağırlık var 🙂🙂🙂

İzlemediğin diziler hakkında yorum yapmamanı tavsiye ederim​

Sana mı sorucam neye yorum yapacağımı. Tavsiyelerini başkalarına sun.

Tamam anladık Vadi düşmanısın ama gözlerini biraz aç bu fragman kötüyse diğer dizilerin fragmanlarına ne denmeli acaba ?​

Herkes aynı mı düşünmek zorunda? Sana göre çatışma sahneleri güzel olabilir bana göre başka türlüsü. Az biraz empati.

Tamam anladık Vadi düşmanısın ama gözlerini biraz aç bu fragman kötüyse diğer dizilerin fragmanlarına ne denmeli acaba ?​

Herkes aynı mı düşünmek zorunda? Sana göre çatışma sahneleri güzel olabilir bana göre başka türlüsü. Az biraz empati.
Aynen bak kendin diyorsun o zaman sevmediğin dizi hakkında sevmediğin dizinin fragmanına gelip kışkırtıcı mesaj yazma.

Bazi insanlarin sirf konuya kiskirtma amacli girmesine irrite oluyorum arkadas ...
Neyse fragman idare eder Bölüm güzel olur insallah siyaset ve aksiyon ikiside olmali :D

Aynen empati. Eğer Empati yapıp benim yerime geçseydin ne kadar gülünç olduğunu görürdün. 8 yaşında çocuk gibi...​

Hem hakaret hem empati. Tam senlik

Aynen bak kendin diyorsun o zaman sevmediğin dizi hakkında sevmediğin dizinin fragmanına gelip kışkırtıcı mesaj yazma.​

Yazarım, yazıcam da. Sende buna karışamazsın. Kemdi yorumlarına devam edebilirsin
Sen yazmaya devam et gerekeni uygularız o zaman bizde neyse fazla İrrite Oldum daha fazla zorlamayalım :d

Sen yazmaya devam et gerekeni uygularız o zaman bizde neyse fazla İrrite Oldum daha fazla zorlamayalım :D

Görüldüğü gibi hiçbir şey uygulayamadın, sında.