evet aga hatırlıyorumHerkes duydu duymasına ama ben söylemiştim aga hatırlarsan
Neyse biraz dikkatli baksanız anlarsınız ama
evet aga hatırlıyorumHerkes duydu duymasına ama ben söylemiştim aga hatırlarsan
Neyse biraz dikkatli baksanız anlarsınız ama
Ben beğenmiştim önceden senin koyduğunu görünce biraz bekledim şimdi koydumevet aga hatırlıyorumbenim önceki avatarı koymuşsun kendim sanıyorum seni
![]()
İzlemediğin diziler hakkında yorum yapmamanı tavsiye ederimFragman başarısız olmuş yine.![]()
Tamam anladık Vadi düşmanısın ama gözlerini biraz aç bu fragman kötüyse diğer dizilerin fragmanlarına ne denmeli acaba ?İzlemediğin diziler hakkında yorum yapmamanı tavsiye ederim
Sana mı sorucam neye yorum yapacağımı. Tavsiyelerini başkalarına sun.
Aynen bak kendin diyorsun o zaman sevmediğin dizi hakkında sevmediğin dizinin fragmanına gelip kışkırtıcı mesaj yazma.Tamam anladık Vadi düşmanısın ama gözlerini biraz aç bu fragman kötüyse diğer dizilerin fragmanlarına ne denmeli acaba ?
Herkes aynı mı düşünmek zorunda? Sana göre çatışma sahneleri güzel olabilir bana göre başka türlüsü. Az biraz empati.
Sen yazmaya devam et gerekeni uygularız o zaman bizde neyse fazla İrrite Oldum daha fazla zorlamayalımAynen empati. Eğer Empati yapıp benim yerime geçseydin ne kadar gülünç olduğunu görürdün. 8 yaşında çocuk gibi...
Hem hakaret hem empati. Tam senlik
Aynen bak kendin diyorsun o zaman sevmediğin dizi hakkında sevmediğin dizinin fragmanına gelip kışkırtıcı mesaj yazma.
Yazarım, yazıcam da. Sende buna karışamazsın. Kemdi yorumlarına devam edebilirsin
Daha uygulamaya başlamadım kiSen yazmaya devam et gerekeni uygularız o zaman bizde neyse fazla İrrite Oldum daha fazla zorlamayalım
Görüldüğü gibi hiçbir şey uygulayamadın, sında.