Kurtlar Vadisi Pusu 218.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mesaj yazmaktan parmaklarım şişti biraz mola.:)

Cemate kiziyirduk her işte hayır varmış cemaat sayesinde Polat sahalara döndü işte)))

Güzel bölümdü bence. Maalesef olaya farklı bakanları göz ardı edip bize paralel işlendi. Bu konunu işlenmesi güzel, ama uzun vadede diziye zarar verecektir.

abi böyle birşey olamaz ya yemin ediyom böyle bir dizi yok ulan bu diziyse diğerleri nedir ben bundan sonra tüm dizileri bıraktım sadece KURTLAR VADİSİ var benim için zamanıma yazık bu kadar müthiş bir diziyi tekrar tekrar izleyecem

son yılların bana göre en inanılmaz bölümüydü bu kadar güzel olabilirdi heralde Allah yazandan yapandan oynayandan hepsinden razı olsun bu bir şaheserdir beyler

BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

ben bitti demeden bitmez bu da tt oldu :kiki:

Beyler HARIKAAAAAAAA BAYILDIM. polat ın geldiğini görünce parmağımi ısırdım sevinçten parmağım yaralandı.. Işte vadi be

abi böyle birşey olamaz ya yemin ediyom böyle bir dizi yok ulan bu diziyse diğerleri nedir ben bundan sonra tüm dizileri bıraktım sadece KURTLAR VADİSİ var benim için zamanıma yazık bu kadar müthiş bir diziyi tekrar tekrar izleyecem

son yılların bana göre en inanılmaz bölümüydü bu kadar güzel olabilirdi heralde Allah yazandan yapandan oynayandan hepsinden razı olsun bu bir şaheserdir beyler

BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

ben bitti demeden bitmez bu da tt oldu :kiki:
aga ben sevinçten yerimde durumadim hala duramıyorum. Dehşet ulan işte vadim. :)

ayyy çok heyecanlı bitti yine :Z:Z:Z
bana sırf vadi izliyorum diye bazı iftira atan dengesizler asıl ben onlara acıyorum kaliteden yoksun oldukları için :A:A:A

Polatın geldiğini görünce bizim d smartta kafayı yedi kilitlendi ne kanal değiştirebildim ne sesini açabildim mutfakta ki televizyona gitmek zorunda kaldım

kurtlar vadisi kadar mükemmel birşey olamaz nokta

Son yıllarda bu kadar etkileyici sözün bir arada olduğu bir bölüm de olmamıştı. Her söz süperdi be.

bölüm harika ötesi ama bu reyting oranları tam bir hayal kırıklığı

son yıllarda hiçbirşeyden bu kadar zevk almamıştım son yılların en iyi bölümü herşeyiyle süper

yarın tns 'de kaç gelir tahmin edecek var mı bu bölüm reyting olarak da rekor kırmalıydı

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak