Kurtlar Vadisi Pusu 218.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vallaha süper yazmış. Adamın her şeyi süper olduğu gibi senaryosu da süper :D
yeminle bu adam mükemmel birşey herşeyi süper be vadiyi resmen şaha kaldırdı idolümdür necai şaşmaz

ben anlıkları yine takip etmedim yarın tahmini kaç reytingte kalırız acaba takip eden varmı
😵😵😵

Bölüm süperdi coştum resmen izlerken.
Savcıyı çok benzetmişler hele o göbeği yok mu :D
Polat’ın sözler efsaneydi artık paralel devlet yerine klon devlet demek lazım bunlara. :)

Bu arada Necati Şaşmaz nasıl kaldırıyor adam hem başrol hem on numara senaryo yazıyor yok böyle birşey.😱

Al işte Necati Şaşmaz 18 yaşındayken nasılmış şimdi adamın saçları ağardı :D

32441.jpg

Bugün yine anladık, diğer karakterler Polat'ın tırnağı olamaz. Polat'ın verdiği o heyecan, o coşkunun binde biri hiç birinde yok.

Bugün yine anladık, diğer karakterler Polat'ın tırnağı olamaz. Polat'ın verdiği o heyecan, o coşkunun binde biri hiç birinde yok.
yeminle aynen öyle adamın ayakkabısını gösterdiler coştum bu arada facede twitterda yani anlayacağınız vadi coştu :D

twittera baktım Polati RTE yapmışlar Akifi kurtarıyor diye. RTE de fidanı kurtardı diye. başbakan paralel yapıya ve Gezicilere tokat atıyor ama o tokati halkından güç alarak atıyor. aslında diziyi zorlarsak Polat dizide öldü biliniyordu (osmanlı da öldü) hükümetin yeni osmanliyi diriltigi için devirmek isteniyor Polat'ın Osmanlı tokati halkın Osmanlıya sahip çıkmasıyla mitinglerde RTE'nin desteklemesi ile oldu... yani osmanlı yeniden doğdu ve paralel yapıya ve Gezicilere ve osmanliyi öldüren ingiltere (amerikaya) İsrail lobisine tokat atıyor.

yani Polat aslında her zamanki gibi halkı(yeniden dirilen osmanliyi) temsil ediyor RTE'yi değil

Son düzenleme: