- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
yeminle bu adam mükemmel birşey herşeyi süper be vadiyi resmen şaha kaldırdı idolümdür necai şaşmazVallaha süper yazmış. Adamın her şeyi süper olduğu gibi senaryosu da süper![]()
yeminle bu adam mükemmel birşey herşeyi süper be vadiyi resmen şaha kaldırdı idolümdür necai şaşmazVallaha süper yazmış. Adamın her şeyi süper olduğu gibi senaryosu da süper![]()
Tns atv'yi düşük göstermeye devam eder benim hiç umudum yok.yarın tns 'de kaç gelir tahmin edecek var mı bu bölüm reyting olarak da rekor kırmalıydı
Kötü espriDevlet ergen mi her zaman 18 yaşında olsun![]()
Kötü espri![]()
Evli ve çocukluBu arada Necati Şaşmaz nasıl kaldırıyor adam hem başrol hem on numara senaryo yazıyor yok böyle birşey.😱
Saçlar tamamen beyazlamadan bırakmak yokAl işte Necati Şaşmaz 18 yaşındayken nasılmış şimdi adamın saçları ağardı
![]()
yeminle aynen öyle adamın ayakkabısını gösterdiler coştum bu arada facede twitterda yani anlayacağınız vadi coştuBugün yine anladık, diğer karakterler Polat'ın tırnağı olamaz. Polat'ın verdiği o heyecan, o coşkunun binde biri hiç birinde yok.
aynen. Şöyle gırtlaktan çıkıyo sigara içenlerde bu ses çıkıyor normaldeYalnız Polatın sesi son zamanlarda bi değişik çıkıyor sebebi ne ?
biyigi olaydı süper olurduBölüm süperdi coştum resmen izlerken.
Savcıyı çok benzetmişler hele o göbeği yok mu
Polat’ın sözler efsaneydi artık paralel devlet yerine klon devlet demek lazım bunlara.![]()
fatih İstanbul fettetiginde ergendiDevlet ergen mi her zaman 18 yaşında olsun![]()