Kurtlar Vadisi Pusu 218.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Akif'i yedirmeyiz :)

B0xX8kg.jpg

Beyler gerçekten harika bi bölüm Bakın ilk defa bu reklamın bitmesini bekliyorum o kadar sevdim. Yarın 2 3 kere daha izlerim :) :)

Polat Alemdar artık kendini tamamen deşifre etti ama mecbur da kaldı. Bunu yaptı ve artık noktayı koydu. Yaşadığını bilenler arttı ve artık o kadar da gizliliği kalmadı. :)

Bölüm süper ama birileri reytinglerle oynuyor.:)

Kaç haftadır bunu anlatmaya çalışıyorum diğer diziler yükselişteyken atv'nin dizileri düşüyor farkındamısınız?:)

vay be vadiye dizi biter bitmez 150 in twit atılmış. kpa 10 bin twit atılınca bayram ediliyordu)))

Harika enfesto bir bölüm. Polat sahalara geri dönüyor allaaaah ben daha ne isterim.

vay be vadiye dizi biter bitmez 150 in twit atılmış. kpa 10 bin twit atılınca bayram ediliyordu)))
Reytingler kötü ama birde Kara Para Aşk'ın düşük almasına seviniyorsun?Oyunun farkındamısın cemaatin abileri Atv'yi düşük gösteriyor.:)

Efsane reklam dönüşü

Reytingler kötü ama birde Kara Para Aşk'ın düşük almasına seviniyorsun?Oyunun farkındamısın cemaatin abileri Atv'yi düşük gösteriyor.:)
bunu 3 ay önce dediğimde dalga geciyorlardi benle ))) geçen hafta AGB te yapılan operasyon ile uzun makale yazdım AGB davasını takip eden gazeteciler bir kaç soru sordum donmediler bana bu yüzden siteye yolamadim fazla komplo teorisi içeriyordu bilgi eksikti . eğer kurtlar bu bölüm düşerse yazıyı yolayacagim

HERŞEY YENİ BAŞLIYOR!

Tapınakçılar bitiyor paralel devlet (!) başlıyor demek ki.

Polat ortaya çıktı ya bu dizide gidişat tamamen değişir, dengeler değişir

Vadının müzikleri eskisi kadar iyi değil sanki artık değişmeli müzikler bence

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato