Kurtlar Vadisi Pusu 216.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi adamlar tepkileri göz önüne aldılar akifin sıradan bi kgt üyesinden hiçbi farkı yok artık
ben hem oyunculuğunu hem karakterini çok seviyorum ama doğruya doğru vadiciler sevmiyor bu adamı yapacak bişey yok
bunu yapanda senaristlerdir adamı resmen çakma polat alemdar yaptılar kimse polatın yerinde başkasını görmek istemiyor o yüzden sevilmedi hiç senaristlerde bunun farkında ve gereğini yaptılar
Doğru birtanedir kardeşim bahadırlar şişirdi Necati söndürdü

Tabi dikkat ettiyseniz akif de çok geri plana atıldı
ayyy akif arka planda kalınca daha iyi anladım sırf akif ön pilanda kalıcak diye 2 oyuncunun önü kesilmiş kara ve pusat onun yüzünden kaç bölümdür pasif kalmışlar akif şimdi arka planda kalınca pusat ve kara daha aktif oluyorlar 1 oyuncu için 2 değerli oyuncunun önünü kesiyordu eski senaristler iyiki gittiler :bhr::bhr::bhr:

O bölümleri geç kardeşim vadi ve pusunun İskove murolu bölümleri efsane o bölümler bidaha zor bence gecen sezon maskeli sahnelerde gizem heyecan tavan yapmıştı onun gibi gizem olabilir bence bu sezon bahadırların senaryodan ayrılığından sonra tekrardan hikaye yazıldı pusat baltazar ruscon Murat'ın erken ölümü bunlardan birkaçı
Doğru. Onları geçsin ya da yaklaşsın demiyorum. Ama onları taklit etsinler, kendi kendilerinden çalsınlar istiyorum. Eskileri izleyip, bi de yeniyi izleyip bunlar bunlar eksik şimdilerde, şimdi de olmalı desinler.
Eskinin o kadar etki yapmasının sebepleri neler? Bunu araştırsınlar. Hikaye mi? Bir adamın yüzünü değiştirip mafya olması kulağa ne kadar etkileyici geliyor ki? Önemli olan hikaye değil demekki, ki işleniş, yazış tarzı, diyalogların orijinalliği, yönetmen, müzikler... Hikaye çok sonra geliyor.

Hikayenin de eskilerden geri kalır yanı yok. Ama yukarıdaki etkenler çok daha önemli bence.

w/ Tapatalk

ayyy akif arka planda kalınca daha iyi anladım sırf akif ön pilanda kalıcak diye 2 oyuncunun önü kesilmiş kara ve pusat onun yüzünden kaç bölümdür pasif kalmışlar akif şimdi arka planda kalınca pusat ve kara daha aktif oluyorlar 1 oyuncu için 2 değerli oyuncunun önünü kesiyordu eski senaristler iyiki gittiler :bhr::bhr::bhr:
Analizin dibi harika yorum tebrikler

yok artık aga bunu siz bari söylemeyin ya pusat kim ya dünkü çocuk erhan onun emrinde mi çalışacak böyle bişey sence mümkün olabilir mi
erhan polatla mematiyle operasyon yaparken pusat daha çocuktu
yakında erhanda abisinin yanına gelecek
Çakır Polat ilişkisi gibi. Erhan'a Pusat'ın yanında duran adam olmak yakışır, arkasında olan değil.

w/ Tapatalk

doğru bi analiz ama akifin oyunculuğu da çok iyi keşke baştan kgt nin başına geçirmeselerdi

Çakır Polat ilişkisi gibi. Erhan'a Pusat'ın yanında duran adam olmak yakışır, arkasında olan değil.

w/ Tapatalk
yav aga yapmayın bunu çakır-polat ilişkisiyle bunu nasıl bir tutuyonuz pusat daha dünkü çocuk erhan onun altında mı çalışacak valla böyle bişey olursa isyan ederim tüm vadi platformlarında ama olmaz açık ve net imkansız
tek katıldığım nokta imdatın ölmesi ne oyunculuk var ne başka bişey zaza öldüğünde onunda ölmesi gerekirdi bi işlevi yok vadide

yav aga yapmayın bunu çakır-polat ilişkisiyle bunu nasıl bir tutuyonuz pusat daha dünkü çocuk erhan onun altında mı çalışacak valla böyle bişey olursa isyan ederim tüm vadi platformlarında ama olmaz açık ve net imkansız
tek katıldığım nokta imdatın ölmesi ne oyunculuk var ne başka bişey zaza öldüğünde onunda ölmesi gerekirdi bi işlevi yok vadide
Altında çalışsın demiyorki yanında dursun tecrübelerini aktarsın diyor.

Pusat'ın Erhan'ın altında çalışması ne kadar heyecan verir peki? Erhan büyük, ama racon bilmez, strateji bilmez, plan program bilmez...

w/ Tapatalk

Pusat'ın Erhan'ın altında çalışması ne kadar heyecan verir peki? Erhan büyük, ama racon bilmez, strateji bilmez, plan program bilmez...

w/ Tapatalk
yav aga seni tanımasam valla 3-5 bölümlük vadici sanacam neden bahsediyon sen ya erhan mı racon bilmez strateji bilmez plan bilmez
sen eskileri unutmuşsun heralde bu adamın neler yaptığını unutmuşsun

Doğru. Onları geçsin ya da yaklaşsın demiyorum. Ama onları taklit etsinler, kendi kendilerinden çalsınlar istiyorum. Eskileri izleyip, bi de yeniyi izleyip bunlar bunlar eksik şimdilerde, şimdi de olmalı desinler.
Eskinin o kadar etki yapmasının sebepleri neler? Bunu araştırsınlar. Hikaye mi? Bir adamın yüzünü değiştirip mafya olması kulağa ne kadar etkileyici geliyor ki? Önemli olan hikaye değil demekki, ki işleniş, yazış tarzı, diyalogların orijinalliği, yönetmen, müzikler... Hikaye çok sonra geliyor.

Hikayenin de eskilerden geri kalır yanı yok. Ama yukarıdaki etkenler çok daha önemli bence.

w/ Tapatalk
Marjinal faydanın ne olduğunu bilir misin kardeşim suyu ilk içtiğinde aldığın hazla ikinci bardakta aldığın haz aynı mıdır değildir Buda böyle birşey zaten ilk 97 bölüm efsanenin efsanesi onu ayrı bir tarafa koymak lazım siyaset hiç yok sadece mafya o zamanlar Türkiye'de Susurluk davası vardı Türkiye'de devlet görevlilerin mafya ile ilişkileri ayyuka çıktığı zamanlardı ve bunlar bize hergün haber kanallarında inceden inceye işleniyordu ve tam bu zamanda vadi ortaya çıktı meydanda o kadar çok işlenecek konu vardı ki vadi bu yaraya tam merhem oldu

Güzel bölümdü. Özellikle sonunu çok beğendim. Dizi bu bölümden sonra sezon başından itibaren izlediği yola göre daha farklı bir ivme kazandı. Yani bence sezonun kilit bölümlerinden birisiydi bu bölüm.

Altında çalışsın demiyorki yanında dursun tecrübelerini aktarsın diyor.
aga yanında durması nasıl bişey pusat şuan lider yanına kim gelirse gelsin altında çalışıyor demektir erhanın pusatla birlikte hareket etmesi vadi tarihinin kara lekesi olur

zamanında polata akıl veren seyfo dayı halo dayı gibi efsaneler vardı bunlar polatın altında çalışan isimler değilmiydi evet ama o polat alemdardı
siz şimdi erhan gibi bi adamı dünkü çocuk pusatın yanında gösterirseniz olmaz
vadinin son sezonu bölümü net bilmiyorum kanal d deki bölümlerden erhan karı kılığına girer polatı sedyeyle kaçırırlar hatırlayan vardır mutlaka

Güzel bölümdü. Özellikle sonunu çok beğendim. Dizi bu bölümden sonra sezon başından itibaren izlediği yola göre daha farklı bir ivme kazandı. Yani bence sezonun kilit bölümlerinden birisiydi bu bölüm.
Senaristler değişti konular da haliyle değişip daha güzel bir yola girdi

Bg8xE4_CAAApo8j.png

abdülheyin dönmesine çok sevindim :D

yav aga seni tanımasam valla 3-5 bölümlük vadici sanacam neden bahsediyon sen ya erhan mı racon bilmez strateji bilmez plan bilmez
sen eskileri unutmuşsun heralde bu adamın neler yaptığını unutmuşsun
Ya Erhan ne bilir? Ne zaman bir zeka ürünü bir plan çıkarmış. Arada bir lafa karışıp Polat'a fikir verir. Sadece fikir. Gerisini yapabilecek bir karakter değil. Bunu Hüsnü de yapıyor. Planı kurabilecek bir karakter değil. Liderlik özelliği yok. Sesi racon kesecek kadar karizmatik değil. Tipi ağır abi olmak için hiç ama hiç uygun değil. Erhan'a en çok yakışan sağ kol olmak olur. Ekibin neşesi olmaktır. Vurulduğunda da güldürebilen bir Erhan bence daha iyidir.

w/ Tapatalk

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato