Kurtlar Vadisi ve Pusu'nun ilk sezonlarını kast ettim. En boş sahnesi bile sıkmayan zamanlar...Eskiden kasıt ne hangi sezon
Kurtlar Vadisi ve Pusu'nun ilk sezonlarını kast ettim. En boş sahnesi bile sıkmayan zamanlar...Eskiden kasıt ne hangi sezon
Aynen. Şu dizideki en sinir olduğum olay neredeyse. 😡o değilde erhan nerde ya şimdi aklıma geldi erhanı da acil alın la cahit yokken erhan vardı bu adamın dışlanmasına deli oluyorum
malesef bende bu duruma gıcık oluyorum yav adam eski vadide neler yapıyordu kv ırakta vardı her yerde vardı kolu gitti diye bu kadar dışlanması da nedirAynen. Şu dizideki en sinir olduğum olay neredeyse. 😡
w/ Tapatalk
iyi geceler aga Allah rahatlık versin biz yorumalra devam edecez konu çok geride kalmışHepinize iyi geceler abiler agalar ...![]()
O bölümleri geç kardeşim vadi ve pusunun İskove murolu bölümleri efsane o bölümler bidaha zor bence gecen sezon maskeli sahnelerde gizem heyecan tavan yapmıştı onun gibi gizem olabilir bence bu sezon bahadırların senaryodan ayrılığından sonra tekrardan hikaye yazıldı pusat baltazar ruscon Murat'ın erken ölümü bunlardan birkaçıKurtlar Vadisi ve Pusu'nun ilk sezonlarını kast ettim. En boş sahnesi bile sıkmayan zamanlar...
Bence de. İmdat'tan bin kat iyidir. 😡Pusat keşke Erhanı da ekibe alsa ne güzel olur
İmdat hemen yakalandıBence de. İmdat'tan bin kat iyidir. 😡
w/ Tapatalk
mematinin sesini ben izlerken fark etmedim şimdi yazetedende defalarca baktım ama mematinin sesini fark edemiyorum tam olarak hangi kısımı söylüyorsun 😵😵Sesi vardı abi o da yetti.
yok artık aga bunu siz bari söylemeyin ya pusat kim ya dünkü çocuk erhan onun emrinde mi çalışacak böyle bişey sence mümkün olabilir miPusat keşke Erhanı da ekibe alsa ne güzel olur
Son kısım Polat Cahit Abdülün hastanedeki yürüyüş sahnesimematinin sesini ben izlerken fark etmedim şimdi yazetedende defalarca baktım ama mematinin sesini fark edemiyorum tam olarak hangi kısımı söylüyorsun 😵😵
Saol aga kolay gelsin sizemalesef bende bu duruma gıcık oluyorum yav adam eski vadide neler yapıyordu kv ırakta vardı her yerde vardı kolu gitti diye bu kadar dışlanması da nedir
deli hüsnü kadar değeri yok mu güllü erhanın
yalnız timurda yok yakışıyor ya polata olan bağlılığı harika
iyi geceler aga Allah rahatlık versin biz yorumalra devam edecez konu çok geride kalmış
abi adamlar tepkileri göz önüne aldılar akifin sıradan bi kgt üyesinden hiçbi farkı yok artıkTabi dikkat ettiyseniz akif de çok geri plana atıldı
mematinin sesi yokki ama orda sanatcı söylüyor sadeceSon kısım Polat Cahit Abdülün hastanedeki yürüyüş sahnesi