Ortalarına memati de girse ne muhteşem.olurdu beeeerVe Muhteşem Üçlü bir arda
Çok saol atacan kardeşim seni de yorduk23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 11.39
Sesi vardı abi o da yetti.Ortalarına memati de girse ne muhteşem.olurdu beeeer
Herkesin aklına bunun geldiğine eminim.Ortalarına memati de girse ne muhteşem.olurdu beeeer
Senarist değişikliği iyi olmuş
Ben yazın izlemeye başlıyorum malum bilmiyorum şu an bölümler nasıl. Siz ne düşünüyorsunuz şu tweetler için?Dizide piskolar artıyor, heyecanda tavan yapıyor... Dişçi, Baltazar, Raskoln... Sevdim sizi...
Kesinlikle katılmıyorum hikaye yeni rayına girmeye başladı tekrardan yeni bir hikaye yazılıyorBen yazın izlemeye başlıyorum malum bilmiyorum şu an bölümler nasıl. Siz ne düşünüyorsunuz şu tweetler için?
Twitter'da bir yorum. ( TV eleştirmeni )
@ELETRMEN1: #kurtlarvadisipusu acil eski senaristleri geri getir yada ters köşe senaryolar yaz vu kadar kolay anlaşılan diziden tat almıyorum
ELETRMEN1: #kurtlarvadisipusu böyle devam ederse bu sezon ne olacağının senaryosunu çözer sayfamda yazarım bu kadar basit senaryo yazmayı bırakın
Bir bölüm için Polat'ın vurulup ölmesini kabul edemiyorum mesela,ondan sonra sağda solta Polat için dalga geçiyorlar haksızda sayılmazlar bir insan bu kadar vurulup öldü numarası yapılmaz.Ben yazın izlemeye başlıyorum malum bilmiyorum şu an bölümler nasıl. Siz ne düşünüyorsunuz şu tweetler için?
@ELETRMEN1: #kurtlarvadisipusu acil eski senaristleri geri getir yada ters köşe senaryolar yaz vu kadar kolay anlaşılan diziden tat almıyorum
ELETRMEN1: #kurtlarvadisipusu böyle devam ederse bu sezon ne olacağının senaryosunu çözer sayfamda yazarım bu kadar basit senaryo yazmayı bırakın
Sulu göz ne olacakayyy cahitin hastane sahtesi öldürdü beni polat yatarken onu gözetlemesi elini kıpırdattı diyip üzüncle sevinmesi o sırada fena ağladım yanierkek oldukları halde polatların birbirine bu şekilde bağı sevgileri beni duygulandırıyor sevgili sevgiliyi bu şekilde sevemiyor yani bu bölümde çok fena oldum gözüm yaşlı hala
![]()
Eskiler eskiden iyiydi. Şimdi onlar da kötüydü, hevessizdi. Yeniler eski tarzda yazıyor, o yüzden izlemesi her halükarda keyif veriyor. Ama daha tahmin edilemez yazsalar daha iyi olur tabii. Eskisi gibi.Ben yazın izlemeye başlıyorum malum bilmiyorum şu an bölümler nasıl. Siz ne düşünüyorsunuz şu tweetler için?
Eskiden kasıt ne hangi sezonEskiler eskiden iyiydi. Şimdi onlar da kötüydü, hevessizdi. Yeniler eski tarzda yazıyor, o yüzden izlemesi her halükarda keyif veriyor. Ama daha tahmin edilemez yazsalar daha iyi olur tabii. Eskisi gibi.
bu bölümde öyle oldu vllaSulu göz ne olacak