Kurtlar Vadisi Pusu 216.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir koridoru baştan sona girdap şarkısı eşliğinde yürüdüler.

Meraklandırıcı olmayan sonları özlemişiz.

Mematinin Sesini bitiş jeneriğinde görmek müthiş oldu duygulanmamak elde değil.

Senarist değişikliği iyi olmuş
Dizide piskolar artıyor, heyecanda tavan yapıyor... Dişçi, Baltazar, Raskoln... Sevdim sizi...
Ben yazın izlemeye başlıyorum malum bilmiyorum şu an bölümler nasıl. Siz ne düşünüyorsunuz şu tweetler için?

Twitter'da bir yorum. ( TV eleştirmeni )

@ELETRMEN1: #kurtlarvadisipusu acil eski senaristleri geri getir yada ters köşe senaryolar yaz vu kadar kolay anlaşılan diziden tat almıyorum

ELETRMEN1: #kurtlarvadisipusu böyle devam ederse bu sezon ne olacağının senaryosunu çözer sayfamda yazarım bu kadar basit senaryo yazmayı bırakın

@takas @gundix123 @GreatOttoman @XanTier yorumlarınızı alalım

Kesinlikle katılmıyorum hikaye yeni rayına girmeye başladı tekrardan yeni bir hikaye yazılıyor

ayyy cahitin hastane sahtesi öldürdü beni polat yatarken onu gözetlemesi elini kıpırdattı diyip üzüncle sevinmesi o sırada fena ağladım yani
erkek oldukları halde polatların birbirine bu şekilde bağı sevgileri beni duygulandırıyor sevgili sevgiliyi bu şekilde sevemiyor yani bu bölümde çok fena oldum gözüm yaşlı hala

Sezonun en iyi bölümlerinden birisiydi. 2-3 bölümde olan olaylar bu sezon bir bölümde oluyor. Tüm ekibe helal olsun gerçekten. Ufak tefek sorunlar kalıyor onlarda giderilirse allaha şükür iyi gidiyoruz. İnşallah en kısa zamanda Polat-Abdülhey-Erhan-Cahit dörtlüsünü görürüz.

Bölüm muhteşemdi ya.Polat Cahit ve Abdülheyin yürüyüşü ve arkada çalan bu şehir girdap gülüm şarkısı beni çok etkiledi.

Bir bölüm için Polat'ın vurulup ölmesini kabul edemiyorum mesela,ondan sonra sağda solta Polat için dalga geçiyorlar haksızda sayılmazlar bir insan bu kadar vurulup öldü numarası yapılmaz.

Ama yeni katılan karekterleride iyi yönleride göreceğiz tabi daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.

Sulu göz ne olacak

konuyu coşturalım haydi vadiciler bölüm bitince asıl yorumlar başlar devam durmadan yazın

bölüm süperdi XanTier agamın dediği gibi mutlu sonları özlemişiz be tv nin başından o kadar mutlu kalktım ki süperdi

ama soru işaretleri bitmek bilmiyor
1.adsız-gaye
2.pusat-baltazar sahnesi
3.karaların şamil operasyonu
4.leylanın kardeşi meselesi
daha da uzar gider

Eskiler eskiden iyiydi. Şimdi onlar da kötüydü, hevessizdi. Yeniler eski tarzda yazıyor, o yüzden izlemesi her halükarda keyif veriyor. Ama daha tahmin edilemez yazsalar daha iyi olur tabii. Eskisi gibi.

Eskiler eskiden iyiydi. Şimdi onlar da kötüydü, hevessizdi. Yeniler eski tarzda yazıyor, o yüzden izlemesi her halükarda keyif veriyor. Ama daha tahmin edilemez yazsalar daha iyi olur tabii. Eskisi gibi.
Eskiden kasıt ne hangi sezon