Kurtlar Vadisi Pusu 215.Bölüm Fragmanı

biraz klise yapalim aga :D

kara pusat iyi gidiyor aga akif degilde cahit e biraz daha fazla aksiyon sahneleri yazsalar fena olmaz. :D
Suan ask sahnelerine yöneliyorlar ...

0.22-0.24 araliginda acaba cahit Polati mi görüyor ?
@sürgünüm
Sen yapıyosan benim de hakkım :A

Fragman vahşetül dehşet müthiş süper on numara 5 yıldız :D
pusat beklendiği gibi içeri düşüyo süper ya bu sahneler manyak oalcak off heycanlandım he
adsız gayeyi öldürecek %100 eminim izleyin ve görün abdülün dönmesi için gayenin infazı şart

murat raskolnün eline düşmüş vay arkadaş kgt bi haltı da becerin :D

karanın sahnelerinde aksiyon tavanı delip geçecek obaaaaaa
gel perşembe gel diyorum başka da bişey demiyorum :D

bu arada @legolas9900 eğer müsaitse konuyu ondan kimse alamaz @Polat Şaşmaz :D
dikkat etmemişsiniz galiba legolasın hızına ben daha önceden de biliyodum :D şaşırtmadı yani :D

Fragman vahşetül dehşet müthiş süper on numara 5 yıldız :D
pusat beklendiği gibi içeri düşüyo süper ya bu sahneler manyak oalcak off heycanlandım he
adsız gayeyi öldürecek %100 eminim izleyin ve görün abdülün dönmesi için gayenin infazı şart

murat raskolnün eline düşmüş vay arkadaş kgt bi haltı da becerin :D

karanın sahnelerinde aksiyon tavanı delip geçecek obaaaaaa
gel perşembe gel diyorum başka da bişey demiyorum :D

bu arada @legolas9900 eğer müsaitse konuyu ondan kimse alamaz @Polat Şaşmaz :D
dikkat etmemişsiniz galiba legolasın hızına ben daha önceden de biliyodum :D şaşırtmadı yani :D
Vadinin video kataloğuna bakıyorum ben hep oraya 5 dk sonra eklediler ondan oldu yoksa aynı anda açardık belki o beni geçerdi

ama yorum konusunda bende iddaalıyım onu söylim bu hafta değil de diğer hafta konu bende tabi evde olursam :D

Polat-Cahit buluşması haftaya kalabilir fragmandaki o son yürüyüş polat abdül cahit sahnesini hatırlattı o bölümü yani. :D

Dizi süper gidiyor. Yine son bölümlerin tadında enfes bir bölüm olacaktır.

Her karakterin kendi hikayesi var. Kara Abdülhey, Cahit, Polat ve KGT. Hepsinin de hikayeleri insanı tatmin edecek kadar doygun, bu nedenle sıkmıyor hiç izlerken. Geçen seneki gibi değil yani. Toplu olarak her karakter aynı noktaya yoğunlaşınca geri kalan kısımlar çok sıkıcı oluyordu bölümün, böyle çok daha iyi :)

Pusat hapishanelerin Kralı olacak.
Aksiyon yine Kara'dan sorulacak.
Adsız show başlıyor.
Murat da dayak yemeye iyice alıştı. :D

Önceden Cendere çalsın diye dua ederdik, şimdi fragmanlarda bile çalıyor. Çok şükür :D

Fragman çok güzel pusat içerde kim bilir ne yapıcak aksiyon tavan Polat Cahir buluşması nası olcak bakalım

Pusat hapishaneye giriyor ve Baltazar'ı tekmeliyor :)
Murat dayak yiyor. KGT ne iş yapıyor anlamadım :)
Adsız için iyi şeyler düşünmüyorum. Gaye için hiç iyi olmayacak ve Abdülhey geri dönecek :D
Polat-Cahit ile gelecek bölüm buluşur bu bölüm aksiyon olması için koydular diye tahmin ediyorum.

Kara'nın sahnelerine ise hiçbir şey demiyorum dehşetül vahşet :D

Dizi süper gidiyor. Yine son bölümlerin tadında enfes bir bölüm olacaktır.

Her karakterin kendi hikayesi var. Kara Abdülhey, Cahit, Polat ve KGT. Hepsinin de hikayeleri insanı tatmin edecek kadar doygun, bu nedenle sıkmıyor hiç izlerken. Geçen seneki gibi değil yani. Toplu olarak her karakter aynı noktaya yoğunlaşınca geri kalan kısımlar çok sıkıcı oluyordu bölümün, böyle çok daha iyi :)

Pusat hapishanelerin Kralı olacak.
Aksiyon yine Kara'dan sorulacak.
Adsız show başlıyor.
Murat da dayak yemeye iyice alıştı. :D

Önceden Cendere çalsın diye dua ederdik, şimdi fragmanlarda bile çalıyor. Çok şükür :D
aynen işte bunu anlayamıyo bazılar sürekli polat dönsün polat aksiyon yapsın diyolar tmm polat tabi ki dönsün o bi başka ama şuan dediğin gibi her karakter ayrı bi heycan katıyo vadiye hepsi bir olsa çok mu güzel olacak
şu an senaryoda çok rahatlamış durumda bence bu şekilde her birini müthiş senaryo yazılıyo ap ayrı heycanlar :D

adsız şu gayeyi halletsinde yeni bi düşman kazanalım :D abdül çıldırır ntikam ateşiyle :D

aynen işte bunu anlayamıyo bazılar sürekli polat dönsün polat aksiyon yapsın diyolar tmm polat tabi ki dönsün o bi başka ama şuan dediğin gibi her karakter ayrı bi heycan katıyo vadiye hepsi bir olsa çok mu güzel olacak
şu an senaryoda çok rahatlamış durumda bence bu şekilde her birini müthiş senaryo yazılıyo ap ayrı heycanlar :D

adsız şu gayeyi halletsinde yeni bi düşman kazanalım :D abdül çıldırır ntikam ateşiyle :D
bence adsız sadece bir psikopat deil bir grupla da bağlantılı çıkacak

Murat'i dayak manyagi yaptilar resmen :D
Kara olmasa ne yapardik acaba adamin ikinci ismi Aksiyon herhalde :D

Polat, Cahit ile görüstükten sonra Tapinakci kalir mi ortada acaba? :)

Bu arada Abdül nikahlanmis ama Gaye gidici... :T:

bence de abi eğer sadece bi psikopatsa ömrü çok kısa olur ama öyle olmadığı kesin yoksa pana usta bi oyuncuyu almazdı gelecek sezona kadar gider bu karakter
aynı fikirdeyim kardeşim

Murat'i dayak manyagi yaptilar resmen :D
Kara olmasa ne yapardik acaba adamin ikinci ismi Aksiyon herhalde :D

Polat, Cahit ile görüstükten sonra Tapinakci kalir mi ortada acaba? :)

Bu arada Abdül nikahlanmis ama Gaye gidici... :T:
daha dur yüce majeste var tapınak olayı bu kadar kolay çözülmez

Aynen aga sezon kötü başladı ama sonradan müthiş bir şekilde açıldı ve devam etti.Sana katılıyorum :)