Kurtlar Vadisi Pusu 213.Bölüm Yorumları

pusatın raconu neydi öyle be racon budur işte ulaaaaaaaaaaaaaaa :D müthiş müthiş
kara her zamanki gibi sözün bittiği yerde bölüm gayet iyi asıl aksiyon 2.yarı başlayacak :D

ali rıza da iyiymiş :F

reytingler bugün düşük gidiyo ama tüm yapımlar düşmüş tns yi beklemek lazım yine de

eski vadinin bayan hayranları daha fazlaydı özellikle ilk sezon normal bir dizi tadındaydı yanı erkek izler bayan izlemez otür ayrımlar kimsenin aklına bile gelmiyordu kısaca eski vadi izleyicileri olarak pusuyuda takip etmemiz gayet normal zaten ben aksion dizileri seviyorum :Z:Z:Z
5 ablam var senden fanatikler..Karadeniz kızlarının kanında var herhalde.:)

5 ablam var senden fanatikler..Karadeniz kızlarının kanında var herhalde.:)
hahahah bizim ninelerimiz bile tüfek kullanmayı erkeklerden daha iyi bilir yanı belkide oyüzden aksion dizileri tercih ediyoruz :F şuan karadayı kaçak ve vadi takip ediyorum sadece mesala 🙄🙄 bizim sınıfın bütün kızları takip ediyordu vadiyi :love1:

Vadi de Cakir firtinasi esiyor! Cakir sahneleri harici sahneler Vasat kaliyor... Birde yeni rus baron fena degil

hahahah bizim ninelerimiz bile tüfek kullanmayı erkeklerden daha iyi bilir yanı belkide oyüzden aksion dizileri tercih ediyoruz :F şuan karadayı kaçak ve vadi takip ediyorum sadece mesala 🙄🙄 bizim sınıfın bütün kızları takip ediyordu vadiyi :love1:
Kadına şiddete karşıyız ama Kurtlar Vadisi izlerken kanal değiştiren kız dövülmeli bence.:)