Kurtlar Vadisi Pusu 212.Bölüm Yorumları

dizi bile olsa cenazesini gömdüğün birilerinin sürekli karşına çıkması hemde ansızın hiç hoş olmasa gerek 🙄
cahit abdülhey ve polatı ard arda görünce acaba mematide canlanırmı diye içinden geçirir kesinlikle :kiki::kiki:

pusatta abdülheyi görünce babası süleyman çakır için acaba diye içinden geçirmesi gerekir :kiki::kiki:

erhan ise dayısı seyfo için etrafa bakınmaya başlamıştır kesin :kiki::kiki:

Perşembe'leri anlıkları ben paylaşıyorum Vadi'de bu hafta bir düşüş söz konusu, lakin düşüşün bölümle ilgili olmadığı açık tamamen Reklam stratejisinin berbatlığı ile ilgili geçen haftaya göre 0.50 kadar gerilemiş. Reklamlar 20:40, 21:38, 22:12 de verildi. :)

Yani uzun lafın kısası yarın Vadi düşüş yaşamaz Oranlarını korur hatta belki ufakta olsa artabilir yani. :)

Tüm Vadiciler ben kaçıyorum.Hepinize iyi geceler :)
iyi geceler aga :D

vadi yine müthiş bi bölümdü pusatın tekrar yer altına inmesi harika oldu ya çakır geri dönüyor süper :D
ömer baba cahit sahnesi süperdi ömer baba yine şovunu yaptı :D
adam namazdayken gidecek polat napıyon reis ya :D

Perşembe'leri anlıkları ben paylaşıyorum Vadi'de bu hafta bir düşüş söz konusu, lakin düşüşün bölümle ilgili olmadığı açık tamamen Reklam stratejisinin berbatlığı ile ilgili geçen haftaya göre 0.50 kadar gerilemiş. Reklamlar 20:40, 21:38, 22:12 de verildi. :)

Yani uzun lafın kısası yarın Vadi düşüş yaşamaz Oranlarını korur hatta belki ufakta olsa artabilir. :)
reklamlar anlıkları böldüğü için öyle gözüküyo vadi düşmez yükselir yada aynı oranları alır

Bu bölümde önemli bir noktayı öğrendik
Büyük Üstad<Büyük Efendi<Yüce Majeste
evet aga büyük üstadtan sonra büyük efendi var ondan sonra yüce majesteleri
aga sen dün demiştin ya resimleri falan kapat daha hızlı girersin diye onu nasıl yapıcam bi tarif etsene mozilla tarayıcısında

Tamam koysunlar ama bari my de ki tip değil de tarih kitaplarında falan çıkan resimlerden birini koysunlar :D
aga sen soruma bi cevap atta bırak şimdi onları boşver

ömer babanın tepkisini çok merak ediyorum o da abdülhey gibi yapabilir bence :D
dikkat ettiniz mi bu sezon bölüm finalleri inanılmaz yerlerde bitiyo müthiş bağlıyolar sonları 2 düğümlü yapıyolar
karanın durumu
ömer babanın polatı görmesi
geçen hafta nasıldı; cahit bombayı patlatacak mı
polat kimi gördü :D

müthiş :D

aga sen soruma bi cevap atta bırak şimdi onları boşver

ömer babanın tepkisini çok merak ediyorum o da abdülhey gibi yapabilir bence :D
dikkat ettiniz mi bu sezon bölüm finalleri inanılmaz yerlerde bitiyo müthiş bağlıyolar sonları 2 düğümlü yapıyolar
karanın durumu
ömer babanın polatı görmesi
geçen hafta nasıldı; cahit bombayı patlatacak mı
polat kimi gördü :D

müthiş :D
Mozilla da bilmiyorum ama Chrome da rahat yanda ayarlar kısmı var içerik ayarlarına gir hepsini kapat kaydet o kadar

@Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123@GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa@legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi@Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @SamanyoluTV @Hafız @papuleoo @SuskunFelongaa
muhteşem bi bölümdü. Özellikle pusatin sokaklara inmesi harika oldu.. Pusat kumarhane de tam kafayı çaktı tv mde sinyal yok dedi. Bende hemen telefonuma sarilip atv yi açıp keyfime devam ettim. Tv de düzeldi zaten :D Polat da her hafta birine gözüküyor.. Keşke Polat ak saç liligi biraksa eskisi gibi olsa.. Abdülhey de biraz canımı sıkmaya başladı vede abinin canını sıkmaya
başladı boyle giserse Abdülhey demem
sıkarım :D

Reklam aakışı kötü olmuş. Anliklara da yansidi. Geçen hafta 13 ten asagi degildi bugun sadece bikere 13 aldik.

Ama gorunen köy kılavuz istemez. Aksiyon başlıyor. Bir yandan Pusat, bir yandan kara, bir yandan, kgt, bir yandan tapınakcilar..

@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @sürgünüm

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123@GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa@legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi@Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @SamanyoluTV @Hafız @papuleoo @SuskunFelongaa
muhteşem bi bölümdü. Özellikle pusatin sokaklara inmesi harika oldu.. Pusat kumarhane de tam kafayı çaktı tv mde sinyal yok dedi. Bende hemen telefonuma sarilip atv yi açıp keyfime devam ettim. Tv de düzeldi zaten :D Polat da her hafta birine gözüküyor.. Keşke Polat ak saç liligi biraksa eskisi gibi olsa.. Abdülhey de biraz canımı sıkmaya başladı vede abinin canını sıkmaya
başladı boyle giserse Abdülhey demem
sıkarım :D

Reklam aakışı kötü olmuş. Anliklara da yansidi. Geçen hafta 13 ten asagi degildi bugun sadece bikere 13 aldik.

Ama gorunen köy kılavuz istemez. Aksiyon başlıyor. Bir yandan Pusat, bir yandan kara, bir yandan, kgt, bir yandan tapınakcilar..

@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @sürgünüm

Sonunda mafya hikayeleri Pusat aracılığıyla geri dönüyor. Dizinin temposunda dahada bir artış olacaktır bundan dolayı. Birde keşke Pusat, Erhan'ında alsa kadrosuna.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp