Kurtlar Vadisi Pusu 211.Bölüm Set Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayolll atv her bölüm nerdeyse sahnelerden kesiyor yazeteden izleyince fark ediyorum bende oyüzden tvde izledikten sonra kesinlikle yazetedende izliyorum 😉😉😉😉
Poyraz hayalinde Kara'nın bacağını kesiyodu ya, onu da kesmişti ATV, izlemiştim ben onu Yazete'de bölüm biter bitmez :D

Poyraz hayalinde Kara'nın bacağını kesiyodu ya, onu da kesmişti ATV, izlemiştim ben onu Yazete'de bölüm biter bitmez :D

yaaa işteee çoğu kişide pananın kalitesi düştüğü için şikayet ediyor ama pananın bir sucu yokki atv kestikten sonra pana ne yapsın tv den bir şey izlenmiyor artık tadı yok 😕😕😕😕

inşallah kane ölmez ya ben uzun süredir karşıdaki bi düşmanı bu kadar sevmemiştim çok karizmatik bi adam yakışıyo vadiye
sansür olayında işin suyu çıktı artık herşey sansür geçen bölüm abdülün içkisi sansürlenmedi bu bölüm sansürlendi amaç ne burda
samanyolundaki şefkat tepede ekip 1 de falan kafa koparma sahnelerinde ses gayet açık vadide sesi kesiyolar olacak iş değil ya
demekki polatın kafa kesme sahnesi şimdi olsa kanal kapatılıp vadi bitirilicek :D

inşallah kane ölmez ya ben uzun süredir karşıdaki bi düşmanı bu kadar sevmemiştim çok karizmatik bi adam yakışıyo vadiye
sansür olayında işin suyu çıktı artık herşey sansür geçen bölüm abdülün içkisi sansürlenmedi bu bölüm sansürlendi amaç ne burda
samanyolundaki şefkat tepede ekip 1 de falan kafa koparma sahnelerinde ses gayet açık vadide sesi kesiyolar olacak iş değil ya
demekki polatın kafa kesme sahnesi şimdi olsa kanal kapatılıp vadi bitirilicek :D
hahaha ayyyy cnm oktay kaynarcanın tomlabacı mehmeti öldürdüğü sahneye ne demeli o dönemde bile dizi baya ceza almıştı şimdi olsa kapatılırdı kesin aaaa testere necmi hergün motorla adamın basını kesiyordu hahaha
:kiki::kiki::kiki::kiki:

Aynen şu sansür işini iyice abarttılar nerde o kafa kesme sahneleri şimdikine bak hey gidi hey

Demek istediğim Pana Film orjinal bölümüne neden sansür uyguluyor. Genelikle vurulma sahnelerini sansürlüyor, bu bölümde bardağı bile sansürlediler. Türkiye'de genel sansür uygulamasi olmasa, Pusu konseptinde, eskiye göre daha ağır ve dehset sahneler izlerdik.

Demek istediğim Pana Film orjinal bölümüne neden sansür uyguluyor. Genelikle vurulma sahnelerini sansürlüyor, bu bölümde bardağı bile sansürlediler. Türkiye'de genel sansür uygulamasi olmasa, Pusu konseptinde, eskiye göre daha ağır ve dehset sahneler izlerdik.
aynen öyle aga
karanın işkence sahnelerinin sansürlenmediğini düşünsenize :kiki:

yeni resim eklendi leyla yine müthiş :D

zaten ileti gelmesin aga bunu deneme amaçlı yapıştırdın lazım olunca burdan alayım diye millete boş yere bildirim gitmesin :D @sürgünüm :D

Cigdem Batur yine harika cikmis enfes ya :D

Mete Horozoglu degil mi o? Ne yapiyor KVP setinde?

fragman konusuna koymuştum aga o resmi :D
tapınak sahnesi müthiş olacak eğer ki eski müzik çalarsa offfffffff :D