Kurtlar Vadisi Pusu 211.Bölüm Set Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi reyting rekortmeni efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 211.bölüm set resimlerini bu konu altından paylaşacağım.
İşte Set fotoları;
928ac79304f775786d27b148208951f2.jpg
b5237c8e942f4e82c615001f737b904c.jpg
b30831dcbd379b75c946b15cea08e7ba.jpg
cbc2e79f11cfd68c9912f274e0f723de.jpg

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @BuraK @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @SamanyoluTV @Hafız

Son düzenleme:
Kane gitmeseydi bu kadar erken ya :(
Daha seçimlere çok var hem :D

kane bu kadar erken ölemez ya acayip karizması var vadiye tam oturdu
hee bu arada bence bu yanıltmaca agalar bu kadar büyük tüyo set resminde verilmez :D

1528626_699798446718322_1514961774_n.png

En nefret ettigmde vurulma sahnesinde uygulanan SANSÜR. Hadi TV'de sansürleniyor, Pana Film orjinal bölümünü niye sansürlüyor anlamiyorum. Simdide boynun kirildigi anada cikan sesi sansürlüyorlar, kelimeler yetersiz kaliyor artik..

kane bu kadar erken ölemez ya acayip karizması var vadiye tam oturdu
hee bu arada bence bu yanıltmaca agalar bu kadar büyük tüyo set resminde verilmez :D

ölücek bence polat deşifre olucak çünkü kane onu görücek büyük ihtimalle hatta kaneyi cahit öldürücek gibi görünüyor ayrıca kanenin ölüceğini şeyden anlaşılıyor ispanyadan Mr.K adında yeni bir karakter gelicek yeni düşman olucak büyük ihtimalle ayyy umarım sağlam bir karakter olur 😉😉😉😉

En nefret ettigmde vurulma sahnesinde uygulanan SANSÜR. Hadi TV'de sansürleniyor, Pana Film orjinal bölümünü niye sansürlüyor anlamiyorum. Simdide boynun kirildigi anada cikan sesi sansürlüyorlar, kelimeler yetersiz kaliyor artik..
Aynen ya. O sesi bile sansürlediler, hayret ettim.

sansürsüz kaliteli birşekilde izlemek istiyorsan yazeteden izle çünkü fark etmiyoruz ama atv sahneleri çok kesiyor mesala poyrazın vadiye ilk geldiği bölümde hapishanede başını at pisliğine sokmadan hemen atv kesti o sahneyi yazeteden baktım ben poyrazın kafasını at pisliğine sokuyorlar uzun uzun hahaha :kiki::kiki::kiki::kiki:

sansürsüz kaliteli birşekilde izlemek istiyorsan yazeteden izle çünkü fark etmiyoruz ama atv sahneleri çok kesiyor mesala poyrazın vadiye ilk geldiği bölümde hapishanede başını at pisliğine sokmadan hemen atv kesti o sahneyi yazeteden baktım ben poyrazın kafasını at pisliğine sokuyorlar uzun uzun hahaha :kiki::kiki::kiki::kiki:
O sahne ne güzeldi halbuki, vermedi zalım ATV :D