Kurtlar Vadisi Pusu 210.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çık facebook a gir vadi sayfasına sor 100 kişiye 90 ı bilmez ilk defa duydum çünkü ben ilk defa duyduysam çoğu kişi bilmiyodur senin uydurman zaten :D
Ben Vadi Forumunda gördüm. Ben uydurmadım yani :D

Agalar benim konu ve konularıma da böyle bir mesaj yağmuru istem ha ona göre :T:
Neyse yarın sabah girer akşam girer sonra yine gece 10-15 dk durur giderim

Ne Tulumu ya Cendereden sonra en iyi Şeytan Senin İçinde müziği bence keşke yine çalsa

totalde geçen haftaya göre düşüş ab grubunda da artış var aradaki 1 puanlık fark ab grubuyla yer değiştirmiş önümüzdeki maçlar bakacaz artık
ama şunu belirtmekte fayda var polatın ak saçlı olması diziyi etkiledi baya pasif oldu

la olum reytingleri göremiyom ben total anlıkları yarım çıkıyo ekranda..özeti bile ikinci......offfffffff...😀😀😀😱😱😱😱😱

Reytignleri burda yorumlayın hee vadi ayrı bi imparatorluktur :D

vadi ne o ses e ne cem yılmaza falan bezer özetini geçememiş arkadaşım :)))
1 hafta ara verdik ya o bakımdan rekor gelmedi haftaya rekor gelir

Reytignleri burda yorumlayın hee vadi ayrı bi imparatorluktur :D

vadi ne o ses e ne cem yılmaza falan bezer özetini geçememiş arkadaşım :)))
1 hafta ara verdik ya o bakımdan rekor gelmedi haftaya rekor gelir
haftaya daha iyi olur inşaallah

Şu Sırbistan'daki şişko adamı biz nerden tanıyoruz? Akif'in Sırbistan'a gittiğinde konuştuğu adam da buydu. Öncesi var mıydı?

Dün maalesef ve maalesef 15 reyting zor alır demiştim,korktuğum başıma geldi.

Heyt masallah özeti gecen yok :)
Vadi yeni bölümün 15 almasini beklerdim az almis :(
Umarim gelecek hafta 16 alir :)

Bölüm güzel başladı.Ortalar da Sarp ve Murat sahneleri sıktı.Sonra usta yürüyüşünden itibaren bölüm hareketlendi.Finali bile muhteşemdi.Polat yine meşhur bakışını attı be.Haftaya sezonun en iyi bölümü geliyor.Son sahneden belli oldu :)

Bölüm güzel başladı.Ortalar da Sarp ve Murat sahneleri sıktı.Sonra usta yürüyüşünden itibaren bölüm hareketlendi.Finali bile muhteşemdi.Polat yine meşhur bakışını attı be.Haftaya sezonun en iyi bölümü geliyor.Son sahneden belli oldu :)
haftaya kıyamet kopacak

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato