Ben Vadi Forumunda gördüm. Ben uydurmadım yaniçık facebook a gir vadi sayfasına sor 100 kişiye 90 ı bilmez ilk defa duydum çünkü ben ilk defa duyduysam çoğu kişi bilmiyodur senin uydurman zaten![]()
Ben Vadi Forumunda gördüm. Ben uydurmadım yaniçık facebook a gir vadi sayfasına sor 100 kişiye 90 ı bilmez ilk defa duydum çünkü ben ilk defa duyduysam çoğu kişi bilmiyodur senin uydurman zaten![]()
aynen aga günümüz gençleri işte öldümde uyandım yazmak zor geliyo beyefendilereÖdüğ'de neymiş yahu!şu gençler mesajlarıda yarım yamalak yazıyor sinir oluyorum.
haftaya daha iyi olur inşaallahReytignleri burda yorumlayın hee vadi ayrı bi imparatorluktur
vadi ne o ses e ne cem yılmaza falan bezer özetini geçememiş arkadaşım))
1 hafta ara verdik ya o bakımdan rekor gelmedi haftaya rekor gelir
Şu Sırbistan'daki şişko adamı biz nerden tanıyoruz? Akif'in Sırbistan'a gittiğinde konuştuğu adam da buydu. Öncesi var mıydı?
mesaj silinmiş
Besim derken? Eskiden var mıydı diyom olum. Hatırlıyom sanki bu tipimesaj silinmiş
öncesi yok besim işte agayazmıştım
totaldeki 1 reyting kaybı ab grubuna kaymış fark etmezDün maalesef ve maalesef 15 reyting zor alır demiştim,korktuğum başıma geldi.
Nebileyim 15'den aşağı düşünce moralim bozuldu.totaldeki 1 reyting kaybı ab grubuna kaymış fark etmez
haftaya kıyamet kopacakBölüm güzel başladı.Ortalar da Sarp ve Murat sahneleri sıktı.Sonra usta yürüyüşünden itibaren bölüm hareketlendi.Finali bile muhteşemdi.Polat yine meşhur bakışını attı be.Haftaya sezonun en iyi bölümü geliyor.Son sahneden belli oldu![]()