Kurtlar Vadisi Pusu 210. Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Kara yeni bir tarz yapmış ve o tarzı da çok yakışmış, beğendim doğrusu. Kara hem esecek, hem de estirecek. :)

lan konu açılmış bende fragman şimdi çıktı sandım kendimi yırtıyodum konuyu açmak için forum dondu :D
hemen izliyorum :D

yazete hemen çöktü arkadaş yoğunluğa gelemiyo hiç :d neyseki konuda youtube linki varmış

hay Allah ına kurban senin Polat :D karizma adam ya karizma saçları süper olmuş ustanın :D
fragman dehşet aksiyon tavan kara şov yapıyo onunda saçları süper olmuş
ekib yeni sezona traş olarak girdi topluca abdülde kısaltmış :D
armegeddon her zamanki gibi süper vadi uçuşa geçti feriştahı gelse durduramaz artık
sezonun rekorunu kırarız bu bölüm 17 gelir inşallah :D

lan konu açılmış bende fragman şimdi çıktı sandım kendimi yırtıyodum konuyu açmak için forum dondu :D
hemen izliyorum :D

yazete hemen çöktü arkadaş yoğunluğa gelemiyo hiç :D neyseki konuda youtube linki varmış
Benden sonra yazete çökmüş.:)

Usta yine sonda görünecek ve ordada bitecek galiba.

hiç farketmez aga vadi süper gidiyo polat böyle ulaşılmaz olunca daha iyi oldu bence şanına ve karizmasına yakışır oldu :D
Dikkat ettinmi Kara'nın peşine düştüğü cipin dışında KFOR yazıyordu,bu NATO ciplerinde yazar.

ayyyyyy bıktım artık ya öfff alptekinmidir nedir yine vuruluyor ve ölmicektir çok sıktı artık her bölüm kgt vuruluyor ve ölmüyor 😡😡😡😡😡

polattan daha çok karanın traş olmasına sevindim ayyy bu hali çok piskopat karanın favori karakterlerim
kara ve pusat 😉😉😉😉

ayrıca ispanyadan bir karakter gelicekti fragmanda karaya bağıran kişi değildir umarım tam bir fiyasko olur o karakterden çok şey bekliyordum :kizgin:

Sonunda da KARA hapsi boyluyor galiba.
ne hapsi aga naip adam hapise mi girer :D
bu arada kimseye bildirim gitmedi he kopyala yapıştır yapınca gitmiyo
diyelim burdan kopyaladın ya google a yapıştır ordan kopyala öyle oluyo

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123@GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa@legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi@Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @BuraK @Polat Şaşmaz@Maskeli Fedai @SamanyoluTV

şimdi bildirim gider