İnsanın böyle sevgilisi olsun 100 milyar borcu olsun.
Vadiye öyle çıkmasın bi zahmet,Pana film izin vermez zaten,açık saçık kız isteyen yan kanala beren Saat'e zaplasın.Leylanın bu fotosu yeni çekilmiş vadiyede böyle çıksa olay olur.![]()
Vadiye öyle çıkmasın bi zahmet,Pana film izin vermez zaten,açık saçık kız isteyen yan kanala beren Saat'e zaplasın.
Hepsinin yeri farklı Türkan Şoray'da olacak Serpil Çakmaklı ve Banu Alkan'da!çıksın çıksın
takipteyiz hep birlikte)
Hepsinin yeri farklı Türkan Şoray'da olacak Serpil Çakmaklı ve Banu Alkan'da!
izlersen daha ne güzeller göreceksin sana geçen link attım ama izlediğini sanmıyorumowwwww
diziye ilgim ve alakam arttı konusunu sevmeye başladım)
Türkan Şoray'ın izlediği yoldan gidenlerde olacak(öpüşmeyen sevişmeyen)onlar tedavülden kaldırılmadı mı?![]()
izlersen daha ne güzeller göreceksin sana geçen link attım ama izlediğini sanmıyorum
vadinin güzeller sıralaması
1.leyla tabiki
2.gaye
3.safiye
4.aynura
kgt de bikaç tane daha var ama onları göstermiyolar hiç uzaktan fena gözükmüyolardı![]()
Türkan Şoray'ın izlediği yoldan gidenlerde olacak(öpüşmeyen sevişmeyen)
Açık saçık rollerde de oynayan da olacak.
Hem sen yeni mi görüyorsun savcı hanımı?
destere hatırlat sana bi ara çiğdem baturun dehşetül vahşet güzellikteki fotolarını atayımgüzeller vardır eminim ama dizide bu güzelliklerini ön plana çıkaracak senaryo olması lazım birini savcı birini polis yaparsan bu kızları nasıl göreceğiz doğal haliyle bekleki kırk yılda bir böyle mini etekli çıksın ???
resimdeki gibi yeni gördüm takım elbiseli çok gördümde pek güzel durmuyor
türkan şorayın oynadığı dizilerde öpüşme yok ama derin bir aşk var bakışlarıyla insanı deliyor özellikle al yazmalımı dikkat et çarşaflı haliyle bile muhteşem güzel duruyor