Kurtlar Vadisi Pusu 210. Bölüm Fragmanı

owwwww

diziye ilgim ve alakam arttı konusunu sevmeye başladım :))
izlersen daha ne güzeller göreceksin sana geçen link attım ama izlediğini sanmıyorum :d
vadinin güzeller sıralaması
1.leyla tabiki :D
2.gaye
3.safiye
4.aynura
kgt de bikaç tane daha var ama onları göstermiyolar hiç uzaktan fena gözükmüyolardı :D

izlersen daha ne güzeller göreceksin sana geçen link attım ama izlediğini sanmıyorum :D
vadinin güzeller sıralaması
1.leyla tabiki :D
2.gaye
3.safiye
4.aynura
kgt de bikaç tane daha var ama onları göstermiyolar hiç uzaktan fena gözükmüyolardı :D

güzeller vardır eminim ama dizide bu güzelliklerini ön plana çıkaracak senaryo olması lazım birini savcı birini polis yaparsan bu kızları nasıl göreceğiz doğal haliyle bekleki kırk yılda bir böyle mini etekli çıksın ???

Türkan Şoray'ın izlediği yoldan gidenlerde olacak(öpüşmeyen sevişmeyen)
Açık saçık rollerde de oynayan da olacak.:)

Hem sen yeni mi görüyorsun savcı hanımı?

resimdeki gibi yeni gördüm takım elbiseli çok gördümde pek güzel durmuyor:)

türkan şorayın oynadığı dizilerde öpüşme yok ama derin bir aşk var bakışlarıyla insanı deliyor özellikle al yazmalımı dikkat et çarşaflı haliyle bile muhteşem güzel duruyor

güzeller vardır eminim ama dizide bu güzelliklerini ön plana çıkaracak senaryo olması lazım birini savcı birini polis yaparsan bu kızları nasıl göreceğiz doğal haliyle bekleki kırk yılda bir böyle mini etekli çıksın ???

resimdeki gibi yeni gördüm takım elbiseli çok gördümde pek güzel durmuyor:)

türkan şorayın oynadığı dizilerde öpüşme yok ama derin bir aşk var bakışlarıyla insanı deliyor özellikle al yazmalımı dikkat et çarşaflı haliyle bile muhteşem güzel duruyor
destere hatırlat sana bi ara çiğdem baturun dehşetül vahşet güzellikteki fotolarını atayım :D
hee bi de dizideki doğal hallerini atayım hatırlat bak :D
207.bölümde uyku halini falan göstermişlerdi o sahneyi atarım :D

arkadaş sınava çalışıyom bu saatte ya off off :(

fragman baya bir haraketli kara şov başlıyor artık polat ve arkadaşlarının buluşma zamanı vadi şova hazırlanıyor