Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölüm Yorumları

Neyse cevap verirdimde. "Konu dışına çıkmayalım." :) :)

Maksat konunu canlandırmak. Yoksa ben de bilirim gidip oyuna dalmayı. Şu anda forumdayım. Hem:

Yeri gelince biz de geyik yapıyoruz.

Bunu yazan malum kişi olsaydı. 16 Aralık Pazartesi, silinnen mesajlar... @takas anladı :D

bu arada dikkatinizi çektimi Çiğdem Batur bu bölümde hiç yoktu 😱

Çok beğendim bu bölümü ya İnşallah Poyraz ölmez dicem ama ölecek orası kesin :) Polatın yaşadığını öğrendi şimdi kolay kolay kurtulamaz oradan Timur Poyraza sıkar bence sonra Polat,Kara,Abdülhey beraber öldürürler Gaye kurtulur mu bilemiyorum ama İnşallah kurtulur

Zaman nasıl geçti anlamıyorum ya sanki daha az önce Vadi başladı :D Su gibi geçti gitti zaman ya koskoca 4 saat

Maksat konunu canlandırmak. Yoksa ben de bilirim gidip oyuna dalmayı. Şu anda forumdayım. Hem:

Bunu yazan malum kişi olsaydı. 16 Aralık Pazartesi, silinnen mesajlar... @takas anladı :D
Şu saatte oyun mu olur ya. :T: Hey Allah'ım. :T:

Acep ben mi yazdım onu "de"si filan ayrık kesin benimdir. (b) (b)

aga izlerken aklının ucunda bile geçmeyecek çünkü ben 5 dk önce twitterda birinin yorumundan gördüm bu bölüm olmadığını yemin ediyom :D özellikle poyrazın gayeyi almasından sonra bölüm süper ötesiydi onu söylim mutlaka izle :D

o ney aga anlamadım :d

Bana böyle yorumlarla gelin iste :D
Heyecan tavan :D
Savci hanimi unutabilecek kadar iyiyse harbi iyidir :)

Reytinglerde 15 reytingi geçeceğimizi düşünüyorum :) Eğer bu sefer 15 reytingi geçemezsek çok üzülecem çünkü bu bölüm 15 değil de 40 reytingi hakediyor.

Beyler asıl bölüm haftaya geliyor rekoru haftaya kıracağımızı düşünüyorum. Haftaya çok güzel olacak.

Dün akşam poyraza her zamanki gibi bayıldım :) mesela poyraza kadın yemek getirirken Poyraz irlite etme beni dedi ve kadını itti sonra Poyraz Abdülhey i aldıktan sonra şöyle bir konuşma geçti.

-yalvarırım yapma
-ne dedin ne dedin. Yalvarırım mı dedin. Pek gerçekçi olmadı.
-yalvarirrrım.
-ah Abdülhey sen bu durumlara duşecekmiydin
-istediğini yaptım. Birak gaye yi.
-(poyraz adamına işaret ederek) Abdülhey in telefonunu ver. (verdi). Bu anı ölümsüzleştirmeliyim. Telefonu gaye ile Abdülhey e doğru doğrultarak foto sunu çekmekte. Ve Abdülhey e bir daha yalvar demesini istemekte ve Abdülhey bir daha yalvarıp Poyraz onu çekmekte ve karaya göndermekte

Sonra kara gelir

-bende seni arıyordum der kara :)
Sonra kara, Abdülhey, ve gaye yi yukarı çıkarırlar. Gaye ye bir bomba bağlanmıştır. Ve o bir kulübeye alınır. Abdülhey ve kara bağlanır. Ve Poyraz merdiven lerden testere si ile yavaş yavaş adım adım yukarıya çıkar. Ve kara nın yanına gelir. Testere yi çalıştırmaya başlayacaktır ama çalışmaz

Kara :
-hacı onun mazot u bitmiş mazot u der

Poyraz birdaha çalıştırir ve çalışır..tam karanın ayağını kesecekken polat abimiz gelir ve dizi harika bir sonla Bölüm biter. Haftayı heyecanla bekliyoruz :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün akşam ki bölüm halen daha aklımda ya sınıfta ders boştu ilk ders uyuyayım dedim son sahneleri gördüm bir de kulaklıktan Polat Poyraza görününce çalan Cendere müziğini dinliyordum baya güzeldi :D

Beyler asıl bölüm haftaya geliyor rekoru haftaya kıracağımızı düşünüyorum. Haftaya çok güzel olacak.

Dün akşam poyraza her zamanki gibi bayıldım :) mesela poyraza kadın yemek getirirken Poyraz irlite etme beni dedi ve kadını itti sonra Poyraz Abdülhey i aldıktan sonra şöyle bir konuşma geçti.

-yalvarırım yapma
-ne dedin ne dedin. Yalvarırım mı dedin. Pek gerçekçi olmadı.
-yalvarirrrım.
-ah Abdülhey sen bu durumlara duşecekmiydin
-istediğini yaptım. Birak gaye yi.
-(poyraz adamına işaret ederek) Abdülhey in telefonunu ver. (verdi). Bu anı ölümsüzleştirmeliyim. Telefonu gaye ile Abdülhey e doğru doğrultarak foto sunu çekmekte. Ve Abdülhey e bir daha yalvar demesini istemekte ve Abdülhey bir daha yalvarıp Poyraz onu çekmekte ve karaya göndermekte

Sonra kara gelir

-bende seni arıyordum der kara :)
Sonra kara, Abdülhey, ve gaye yi yukarı çıkarırlar. Gaye ye bir bomba bağlanmıştır. Ve o bir kulübeye alınır. Abdülhey ve kara bağlanır. Ve Poyraz merdiven lerden testere si ile yavaş yavaş adım adım yukarıya çıkar. Ve kara nın yanına gelir. Testere yi çalıştırmaya başlayacaktır ama çalışmaz

Kara :
-hacı onun mazot u bitmiş mazot u der

Poyraz birdaha çalıştırir ve çalışır..tam karanın ayağını kesecekken polat abimiz gelir ve dizi harika bir sonla Bölüm biter. Haftayı heyecanla bekliyoruz :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
süper özetlemişsin aga haftaya sezonun en bomba bölümü gelecek acayip merak ediyorum :D

polat artık o odadan mutlaka mutlaka çıkması lazım artık onu o odada görmekten gına geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

Geçenlerde dedemin kardeşi namı değer amcamlar geldi Fransa ve Ankaradan Perşembe günü dedemlerdeydiler millet toplanmış bir ben yoktum Vadi var diye :D İzlemişler orada :D Misafir diye amcamın damadı açmış televizyony izlemişler eniştemler abimler dedem falan :D :D O manzarayı görmek isterdim :D Dedem bir şey de dememiş arkalarından yazın kuzenler gelmişti Aşk-Memnuyu izlemişlerdi dedem söz saymış kapattırmıştı :A Bölümü bu akşam yine izledim.En sevdiğim sahneler
Kgt Armagedon çatışması
Abdülheyn Poyraza yalvardığı Poyraz'ın Olmaaaz dediği yer can alıcı noktalardan süper ya olmaaaz
Karanın Poyraza teslim olduğu İşt hacı mazotu bitmiş onun mazotu dediği sahne ve Poyraz'ın işte çalıştı dediği sahne de süperdi Ve Polatın yüzünü Poyraza gösterdiği sahne de süperdi
Poyraz'ın Karayı Testereyle doğradığı hayal sahnesi de unutulmaz.Başlı başına harika bir bölümdü bölüm ile gifler yaptım Hd kalitede yarın atarım belki.

bölüm harbiden dehşetti özellikle gayenin alınmasından sonraki bölüm süper ötesidi internetten dolayı bi türlü izleyemedim bu bölümü en kısa sürede tekrar izlemem lazım