Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölüm Yorumları

Polat muhteşem bir bakış attı :D Evet agalar uzun bir süre Vadi yorumu yapamayacak gibiyim malesef internet kapanıyor babam ne zaman alır belli olmaz sonra yine forumda gitmedi diye yorumlar yapılmasın

arkadaş deliricem şimdi ya öyle bi yerde bitti ki meraktan ne yapacağımı şaşırdım ulan pana böyle yerde biter mi ya of of vadi sabaha kadar oynasa gözümü kırpmadan izlerim
haftaya sezonun en iyi bölümü gelecek kesinlikle ve ben o anı inanılmaz bi merakla bekliyorum

90 dakika dizi yayınladılar zırt pırt reklam nekadar antin kuntin kanal varsa bizi buluyor:)
aga vadinin süresi kısa ya 11 oldu mu hemen bitiyo karadayı 12 de ancak bitiyo
üstelik zırp pırt reklam atv resmen vadiyi sömürüyo sömürüyo

arkadaş deliricem şimdi ya öyle bi yerde bitti ki meraktan ne yapacağımı şaşırdım ulan pana böyle yerde biter mi ya of of vadi sabaha kadar oynasa gözümü kırpmadan izlerim
haftaya sezonun en iyi bölümü gelecek kesinlikle ve ben o anı inanılmaz bi merakla bekliyorum

aga vadinin süresi kısa ya 11 oldu mu hemen bitiyo karadayı 12 de ancak bitiyo
üstelik zırp pırt reklam atv resmen vadiyi sömürüyo sömürüyo
Fragmanıda çıkmaz ayın son çarşambası yayınlıyorlar:)

twitterdaki yorumlara baktım herkes beğenmiş sonu müthişti ya off off

bu yoruma güldüm :kiki:

evin 2 odasında da son ses kurtlar vadisi açık.koridordan geçerken "ah ben vuruldum siz devam edin ben oyalarım" triplerine giriyorum

dedem telefonla konuşuyodu arkadan karanın sesi geliyo hahaha ulan vadi herkes ve her insan tarafından izlenen tek dizi :D müthiş ya :D

o değilde ben meraktan çatlıyacam ya :(

Bölüm güzeldi. Geçen haftayı unutturdu.

Sonu müthişti. O dürbünlüyü de kesin Timur tutuyor. Poyraz'ı kandırmak için Polat'a doğrultmuştur. :D Polat sonunda adam akıllı bir dönüş yaptı ya. Ulan 14 bölüm boyunca bekledik lan bu! 14! 14! :D

Yok Konu monu nedir hiç yorum yapılmamış. :T: :T:
Şansına küs hacı :F

Bu hafta olmayacağı bell bir şeydi zaten. Gelecek bölümün senaryosu yazılmıştır çoktan. Araya bir yerlere sıkıştırmak gerekir.
bu hafta olabilir,senaryoyu yetiştiremiyorlar fragmanda bu yüzden geç çıkıyor, bu olayada raşi şaşmaz yer verecektir.

:D Adını bilmiyorum öyle tarif edeyim dedim iyi rol yapıyor o bugün yemek yerken izledim eccik. :D
karayip korsanlarının etkisinde kalmışsın.

bölüm inanılmaz beğenilmiş özellikle sonları süperdi herkes beğenmiş :D

Bölüm güzeldi. Geçen haftayı unutturdu.

Sonu müthişti. O dürbünlüyü de kesin Timur tutuyor. Poyraz'ı kandırmak için Polat'a doğrultmuştur. :D Polat sonunda adam akıllı bir dönüş yaptı ya. Ulan 14 bölüm boyunca bekledik lan bu! 14! 14! :D

Şansına küs hacı :F
Uğursuz geldim zaar. :X Neyse haftaya da ben açayım ben olsam gevezelik yapar sayfalarca yazardık ama nerde yazmaya üşeniyorsunuz nediyim pes. :T:

Pes değil FİFA. :kiki:

Neyse konu içine girirsek Bölümleri şimdiden indirmeye başlıyorum geçen Yaz gibi olmayacak artık yeter. :T: