Polat Şaşmaz
Favori Üye
Polat muhteşem bir bakış attı
Evet agalar uzun bir süre Vadi yorumu yapamayacak gibiyim malesef internet kapanıyor babam ne zaman alır belli olmaz sonra yine forumda gitmedi diye yorumlar yapılmasın
doğru tahminUstayla Timur Reyiz kurtaracak bence Karaları.![]()
90 dakika dizi yayınladılar zırt pırt reklam nekadar antin kuntin kanal varsa bizi buluyorAtv iyice sapıttı reklam konusunda ama..
aga vadinin süresi kısa ya 11 oldu mu hemen bitiyo karadayı 12 de ancak bitiyo90 dakika dizi yayınladılar zırt pırt reklam nekadar antin kuntin kanal varsa bizi buluyor![]()
Fragmanıda çıkmaz ayın son çarşambası yayınlıyorlararkadaş deliricem şimdi ya öyle bi yerde bitti ki meraktan ne yapacağımı şaşırdım ulan pana böyle yerde biter mi ya of of vadi sabaha kadar oynasa gözümü kırpmadan izlerim
haftaya sezonun en iyi bölümü gelecek kesinlikle ve ben o anı inanılmaz bi merakla bekliyorum
aga vadinin süresi kısa ya 11 oldu mu hemen bitiyo karadayı 12 de ancak bitiyo
üstelik zırp pırt reklam atv resmen vadiyi sömürüyo sömürüyo
Korsan değil o Poyraz @dezz19
Bu hafta olmayacağı bell bir şeydi zaten. Gelecek bölümün senaryosu yazılmıştır çoktan. Araya bir yerlere sıkıştırmak gerekir.Gündemde ki olaylarla nezaman değinecek bakalım kurtlar vadisi,önümüzdeki hafta belli olur herşey.
Şansına küs hacıYok Konu monu nedir hiç yorum yapılmamış.![]()
![]()
bu hafta olabilir,senaryoyu yetiştiremiyorlar fragmanda bu yüzden geç çıkıyor, bu olayada raşi şaşmaz yer verecektir.Bu hafta olmayacağı bell bir şeydi zaten. Gelecek bölümün senaryosu yazılmıştır çoktan. Araya bir yerlere sıkıştırmak gerekir.
karayip korsanlarının etkisinde kalmışsın.Adını bilmiyorum öyle tarif edeyim dedim iyi rol yapıyor o bugün yemek yerken izledim eccik.
![]()
Uğursuz geldim zaar.Bölüm güzeldi. Geçen haftayı unutturdu.
Sonu müthişti. O dürbünlüyü de kesin Timur tutuyor. Poyraz'ı kandırmak için Polat'a doğrultmuştur.Polat sonunda adam akıllı bir dönüş yaptı ya. Ulan 14 bölüm boyunca bekledik lan bu! 14! 14!
Şansına küs hacı![]()
Yok ya tek gözü kapalı ondan dedim.bu hafta olabilir,senaryoyu yetiştiremiyorlar fragmanda bu yüzden geç çıkıyor, bu olayada raşi şaşmaz yer verecektir.
karayip korsanlarının etkisinde kalmışsın.
Karadayı'da yılan berdan'ın etkisinde kalmışsınYok ya tek gözü kapalı ondan dedim.![]()