Bu tür derin analizleri onlara bırakmak iyidir tabiiki.bu hafta olabilir,senaryoyu yetiştiremiyorlar fragmanda bu yüzden geç çıkıyor, bu olayada raşi şaşmaz yer verecektir.
Bu tür derin analizleri onlara bırakmak iyidir tabiiki.bu hafta olabilir,senaryoyu yetiştiremiyorlar fragmanda bu yüzden geç çıkıyor, bu olayada raşi şaşmaz yer verecektir.
Haha Karadayı izlemiyorum ki.Karadayı'da yılan berdan'ın etkisinde kalmışsın![]()
Yılan berdan'ı tanımıyorum deme!Haha Karadayı izlemiyorum ki.![]()
Biz de xemrexxxx gibi boş konu makinesi bir arkadaş olamdığı için pek şen şakrak(!) geçmiyor buralarUğursuz geldim zaar.Neyse haftaya da ben açayım ben olsam gevezelik yapar sayfalarca yazardık ama nerde yazmaya üşeniyorsunuz nediyim pes.
![]()
Valla bu gündemdeki olaylarla vadi bir 10 yıl daha devam eder.Bu tür derin analizleri onlara bırakmak iyidir tabiiki.
Demek durumundayım.Yılan berdan'ı tanımıyorum deme!
aga poyraz varken yılan berdan kimYılan berdan'ı tanımıyorum deme!
Ben ikisinide tutmuyorum aslında.aga poyraz varken yılan berdan kim![]()
aga yılan berdan da bi nuamra yok ki bişey yaptığı yok yani bi heycanı yokBen ikisinide tutmuyorum aslında.
Belli belli konuda İnler Cinler top oynuyor öyleki diziyi izlemeyen Deniz bile konuda.Biz de xemrexxxx gibi boş konu makinesi bir arkadaş olamdığı için pek şen şakrak(!) geçmiyor buralar![]()
aga biz vadiyi izliyoruz bazı arkadaşlar dizi mizi izlemeden geyik yapıyor aradaki fark buBelli belli konuda İnler Cinler top oynuyor öyleki diziyi izlemeyen Deniz bile konuda.
Göndermekten bıkmadın arkadaş yahhhh.![]()
yılan on para etmez doğru poyrazın da ondan aşağı kalır yanı yokaga yılan berdan da bi nuamra yok ki bişey yaptığı yok yani bi heycanı yokpoyrazı sevmem ama diziye getirdiği aksiyon yaptıkları ortada o bakımdan diyorum
![]()
Biliyorum o konuları okurum eski konuları. 😉aga biz vadiyi izliyoruz bazı arkadaşlar dizi mizi izlemeden geyik yapıyor aradaki fark bu)))
sana 100 sayfayı geçtiğimiz yorum konularını gösteririm![]()
Belli belli konuda İnler Cinler top oynuyor öyleki diziyi izlemeyen Deniz bile konuda.
Göndermekten bıkmadın arkadaş yahhhh.![]()
Biliyorum o konuları okurum eski konuları. 😉
Eskiden Forum'da gönderme falan yoktu kim çıkardı böyle herkes gönderiyor birbirine.![]()
Bunlar sadece çerezler hacıXanTier den çıktı ama adam gönderme ustası aga lafı gediğine oturtuyo![]()
Neyse cevap verirdimde. "Konu dışına çıkmayalım."Sınırı aşan herkese yaparım. Sen de Türkçe konusunda sınırı aşıyosun, xemrexxx de boş konularda![]()
orda kahkaha attım kara süper aga yaİşt hacı mazotu bitmiş onun mazotu
süperdi bu![]()