TNS'nin buhafta kurtlar vadisi ve Karadayı'yı düşürmesini bitürlü hazmedemiyorum.artık kırsın her hafta kıracak diyoruz aksine düşüyor
HAKLISINTNS'nin buhafta kurtlar vadisi ve Karadayı'yı düşürmesini bitürlü hazmedemiyorum.
Bu akşamda yükselmezse bu işte bir şaibe ararım.
o da güzelmiş"DEHŞET ÜL FAHŞET ÜL MÜBAREK" BİR BÖLÜM GELİYOR. KEMERLER İ BAĞLAYIN![]()
abi yarın sınavım var saat 20.00 ye kadar çalışmam lazımson 4 saat yeni bölüm için
hadi bakalım allah yardımcın olsunabi yarın sınavım var saat 20.00 ye kadar çalışmam lazım![]()
eski bölümlerden sırp sniper geldi aklıma müthişti.Bu fotograf müthis
![]()
eğer bugün vadi totalde 15 i geçemezse inanmam böyle işe hava buz gibi inanılmaz soğuk var rekor için herşey hazıer inşallah bi saçmalık olmaz agaTNS'nin buhafta kurtlar vadisi ve Karadayı'yı düşürmesini bitürlü hazmedemiyorum.
Bu akşamda yükselmezse bu işte bir şaibe ararım.
bu hafta kanal d ve Star'ın tüm dizileri yükseldi aksine kurtlar vadisi ve karadayı ab'de düştü.eğer bugün vadi totalde 15 i geçemezse inanmam böyle işe hava buz gibi inanılmaz soğuk var rekor için herşey hazıer inşallah bi saçmalık olmaz aga
inşallah kardeşim bütün diziler arttı birtek vadi düşüyor geçen sezon bu bölümler 15 reyting civarıydıeğer bugün vadi totalde 15 i geçemezse inanmam böyle işe hava buz gibi inanılmaz soğuk var rekor için herşey hazıer inşallah bi saçmalık olmaz aga