Polat Şaşmaz
Favori Üye
Allahıma Şükür iniyorBölümü bugün 3 saat indirmeye çalıştım inmedi.Yarın denicem İnşallah indirebilirim ya okulda hocalar arkadaşlar abim falan bekliyo sonra indiremem dersem o zaman naparım ben yav
Allahıma Şükür iniyorBölümü bugün 3 saat indirmeye çalıştım inmedi.Yarın denicem İnşallah indirebilirim ya okulda hocalar arkadaşlar abim falan bekliyo sonra indiremem dersem o zaman naparım ben yav
oha nerden gördün aga bende görmedim 😱Kara Poyraz'ın ayak parmakların kesmiş, oha. TV'de izlerken görmemiştim.
oha nerden gördün aga bende görmedim 😱
off hemen izlimHD'de izle. Sansürlemiş olunca pek belli olmuyor. Botuyla birlikte kesmiş, ayakkabının ucu yok Poyraz'ın. Son sahnede Kara'nın demir bastırdığı sahne var ya, orayı izle.
HD'de izle. Sansürlemiş olunca pek belli olmuyor. Botuyla birlikte kesmiş, ayakkabının ucu yok Poyraz'ın. Son sahnede Kara'nın demir bastırdığı sahne var ya, orayı izle.
aga sende ne laflar var ya süperKara iyi işler yapıyor ama uzatmadan sıkması öldürmesi lazım poyrazı. Yoksa o işler adamı şişler![]()
anlamadım kimi kaçıracak mı
Poyraz gibi adama hemen sıkmassan eğer, bi bakmışsın kafanın ucunda silahın namlusu selam veriyor sanaaga sende ne laflar var ya bitti artık merak etmeyin
anlamadım kimi kaçıracak mı![]()
Bence Armageddon Timi kurtaracak
Poyraz dedi ya Erkanın hangi parçasıyla konuşuyorsun diye o ara kesmiş sanırımKara Poyraz'ın ayak parmakların kesmiş, oha. TV'de izlerken görmemiştim.