Kurtlar Vadisi Pusu 204.Bölüm Fragmanı

Dünyada milyonlarca izleyici kitlesine sahip, Türkiye'nin en uzun soluklu ve en çok seyredilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 204. bölümü yine nefes kesecek.

Kurtlar Vadisi Pusu 203. bölümünde izleyicileri hem gözyaşlarına boğmuş hem de güzel bir türküyle seyircilere duygu dolu anlar yaşatmıştı.

İşte her yeni bölümde rekora koşan dizininin perşembe akşamı ekrana gelecek olan bölümünde yaşanacaklar:

-Abdülhey ve Cahit heyete karşı olan güvensizlikleriyle darmadağındır. Polat Alemdar ise dağılan ekibini biraraya toplamakta kararlıdır.

-Cahit'e ulaşan Akif, şimdi ne yapacak? Akif, Heyet'in kararını yerine getirebilecek mi?

-Poyraz ve adamlarından kaçan Murat'a, Savcı Leyla yardım edecek mi?

-Abdülhey ve Cahit'in Heyet'e olan güveni sarsılır. Bu durumdan derin üzüntü duyan Polat Alemdar, Abdülhey ve Cahit'i tekrar bir araya getirebilecek midir? Polat Alemdar sahaya dönecek mi?

-Poyraz'ın peşine düşen Abdülhey ve Kara, Poyraz'dan intikam alabilecekler

-Nazife anne'nin hastalığı günden güne ilerler. Ömer baba ve Elif'in sevgisi onu iyileştirmeye yetecek mi?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 14 Kasım Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 204. bölümünde..,

acdn.yazete.com_resimler_1372000_1372953.jpg

acdn.yazete.com_resimler_1372000_1372950.jpg

acdn.yazete.com_resimler_1372000_1372951.jpg

acdn.yazete.com_resimler_1372000_1372952.jpg

acdn.yazete.com_resimler_1372000_1372954.jpg

@Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93@kvp @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @RüzgarGülü @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal@çocuklarduymasın @FERNANDES 23 @vadikızı @emreemreu @BuraK @takas

çocuklarduymasın değil aga Polat Şaşmaz olacak :A

Bölüm sonunda Poyrazı yakalayacaklar bence fragman tadında oldu bizim için :D

Son düzenleme:
memati nasıl Ersoy ulubeyden intikamını aldıysa içim rahat karada poyrazdan er yada geç intikamını alacaktır

poyrazdan çok ümitliydim ama bir Ersoy Ulubey olamadı
hiçbirisi İskender büyüke yaklaşamadılar bile
İsko kurtlar vadisinin efsaneleri arasındailk sıralarda yerini almıştır gecen senenin sonlarında tapınakçılar çıktığında poyarızın misyonunu tamamladığını bu forumda defalarca yazdım

poyrazın ölümü diğer çocuk katili ersoy gibi dehşetül vahşet olacaktır yakındır ölümü zaten :D

yeni bölümden sahne olmaması çok iyi oldu şimdi herşey süpriz olacak bizim için çok iyi :D

waşşşşşşşşşşşhhhhhhhhhhh aneyyyyyyyyyyyyyy.....anammmmmmmmm oneydiiiiiiiiiiiiii gızzzzzzzzzzz.....polat sahalara dönüyü gız güloooooo..suyu ısıt heleee....:Z:Z:Z:Z dedem nineme atsa bu kadar sevinmezdim vallaha.:A:A.:D:D:Z:Z

muratın leyloşun arabasına girdiği sahne bu bölümde yoktu dimi be....geçen fragmandaki...o zaman bu hafta görcez bu sahneyi...:gangnam::gangnam:

aynen conivaynen agaaaaa :D
bişey dikkatimi çekti aga...kurtlar vadisi 2004 sezonuna kadar çarşamba yayınlanmış herhalde..20004 den beri sürekli perşembe akşamları yayınlanıyor....bu bile kendi alanında bir rekorrrrr....kanal değişsede gün ve saat değişmiyor...😱😱😱😱 vay anasını..rekorlar vadisi...

bişey dikkatimi çekti aga...kurtlar vadisi 2004 sezonuna kadar çarşamba yayınlanmış herhalde..20004 den beri sürekli perşembe akşamları yayınlanıyor....bu bile kendi alanında bir rekorrrrr....kanal değişsede gün ve saat değişmiyor...😱😱😱😱 vay anasını..rekorlar vadisi...
aga bunu da rekorlar konusuna eklemek lazım ne diyosun

emin misiniz çarşamba yayınlandığına ilk başlaması pazartesiydi sonra perşembeye geçti diye hatırlıyorum ama araştırmakta fayda var

offfffffffffffffffffffffff...yeni bölüme son 28 saat.....müthişül harikaülllllll....vede tüm üller aşkınaaaaaaaaaaaaaa....:Z:Z:Z

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato