Polat Şaşmaz
Favori Üye
kardeşim önemi yok sana aktarılsın benden yana sıkıntı yok ayrıca çok saol hassasiyetinden dolayıValla konuyu aktarabiliyorsak @china_shangai abimize aktaralim. Haber verdi actik![]()

Valla hocam kesin o ayarda olmalı hatta daha da fazla olmalı sonuçta iki canını aldı karanınmemati nasıl Ersoy ulubeyden intikamını aldıysa içim rahat karada poyrazdan er yada geç intikamını alacaktır
poyrazdan çok ümitliydim ama bir Ersoy Ulubey olamadıValla hocam kesin o ayarda olmalı hatta daha da fazla olmalı sonuçta iki canını aldı karanın
İsko kurtlar vadisinin efsaneleri arasındailk sıralarda yerini almıştır gecen senenin sonlarında tapınakçılar çıktığında poyarızın misyonunu tamamladığını bu forumda defalarca yazdımpoyrazdan çok ümitliydim ama bir Ersoy Ulubey olamadı
hiçbirisi İskender büyüke yaklaşamadılar bile
mercimeği fırına verin ulaaaaaawaşşşşşşşşşşşhhhhhhhhhhh aneyyyyyyyyyyyyyy.....anammmmmmmmm oneydiiiiiiiiiiiiii gızzzzzzzzzzz.....polat sahalara dönüyü gız güloooooo..suyu ısıt heleee....dedem nineme atsa bu kadar sevinmezdim vallaha.
.
![]()
mercimek yetmez ulaaa...ayriyeten aganigi naganigiiiiii...mercimeği fırına verin ulaaaaaa![]()
aynen conivaynen agaaaaamercimek yetmez ulaaa...ayriyeten aganigi naganigiiiiii...![]()
bişey dikkatimi çekti aga...kurtlar vadisi 2004 sezonuna kadar çarşamba yayınlanmış herhalde..20004 den beri sürekli perşembe akşamları yayınlanıyor....bu bile kendi alanında bir rekorrrrr....kanal değişsede gün ve saat değişmiyor...😱😱😱😱 vay anasını..rekorlar vadisi...aynen conivaynen agaaaaa![]()
aga bunu da rekorlar konusuna eklemek lazım ne diyosunbişey dikkatimi çekti aga...kurtlar vadisi 2004 sezonuna kadar çarşamba yayınlanmış herhalde..20004 den beri sürekli perşembe akşamları yayınlanıyor....bu bile kendi alanında bir rekorrrrr....kanal değişsede gün ve saat değişmiyor...😱😱😱😱 vay anasını..rekorlar vadisi...
ekleyelim..ben yazdım...aga bunu da rekorlar konusuna eklemek lazım ne diyosun